Faiq Əhədov Konu tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 12 Kasım 2012 Hər kəsə salamlar... Dostlar məndə Kasperskiy İnternet Security programinda vidjet problemi var ne qədər silib təzədən yazsamda yenə bu problem olub bunu nece duzelde bilerem? bunu bilen yoxdu??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Bu problem məndə də olub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 indide eledi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 xeyr.. indi kaspersky işlətmirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 hmm.. ama mencun Kasperski cox rahatdi hem komp-ride agirlawdirmir ama bu vidjet problemi artiq nece aydiki beledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 fiko gadget neynirsenki asagida kasperskinin iconu varda nese problem olsa qisqir bagir salir mendede ele olmusdu gadgeti sildim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 ReD DeMoN, he onu duz deyirsen neynek onda qalsin bele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Əksər antivirusların qadjet-i olur... İnstall edən kimi yapışır ekrana Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 bu 1-2 gun yaxwiydi sonra bele oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 buyur qadjedi sil bunu install ele My Webpage duzelmelidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 qaqaw bu verdiyin fayl bloka duwub saytda yuklemek olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Fayllarını qurcalamamısan təsadüfən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mayak18, yox ee qaqam hecne elememiwem oz-ozune olub bele bundan qabagda silib tezeden yazdim 1-2 gun yaxwi oldu sonram yene bele oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Sistemi çoxdan işlədirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 hardasa 2 ay olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Bunu yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 qaqa derdde orasidiki donubda o hec el deymek olmur vidjete indide uje sildim videjeti internetde axtariram ayrica kasperskiy 2012 videjeti ancaq tapa bilmirem birini tapdim oda bawqa curdu deye qurawdirmadim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Obnavit eləyib yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 neyi qaqaw kasperskini deyirsen? men bayaq dedim axi obnovleniya yox hele antivirusu silib tezeden yazmiwam ama yene duzelmiyib 1-2 gun yaxwi sonra yene bele olub... qaqa sen bilersen bu vidjetin linkini men ayrica hardan tapa bilerem? google-da ne qeder axtardim tapa bilmedim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Tapa bilmədim.bird kasperskinin rəsmi saytındaını yükləyib yoxlayarsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 bunu yoxla gor Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2012 qaqam bunu yazdim ama kompyutere DownTango programi yazildi fikirlewdimki buda yeqin Skymonk prosu kimidi ama indide fayli yuklemek istiyir error verir bilmirem niye netde var gucludu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 ...antivirusu uninstall tool ile sil...sonra Kaspersky Lab Products Remover ilə sil...sistemi təmizlə...perezaqruska ver....1 də sistemi təmizlə... ...norton internet security 2012 yüklə (2013 də olar)... update elə...kompüteri scan elə...sonra nortonu sil...uninstall tool və Norton Removal Tool ilə...sistemi təmizlə...perezaqruska ver...kaspersky yüklə....və update elə... qeyd : nortonla scan edəndə,əgər hər hansı 1 faylı silmək istəsə,icazə ver... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Kamran brat bu dediyin zirilti olduye olmazki ozundeki gadjeti kopyaliyib gonderesen mene belke onda duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 ...problem gadjetdə deyil... əslində çox güman ki,sistemdədir problem...sadəcə antivirusun hansısa virus və ya s. silməyə gücü çatmayanda və ya faylı təyin edə bilməyəndə də donma olur...və ümid edək ki,2-ci versiyadır deyə yuxarıdakı işləri görmək lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.