Faiq Əhədov Konu tarihi: 13 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 13 Kasım 2012 Salam men CCleaner ve daha sonra Registry Victor programlariyla sistemi temizleyerken browserde oz girdiyim saytlarda olan login ve parollarim silinir bunu nece berpa elemek olar ki bunlar sistem temizlenerken silinmesin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 ...menyuda dəyişiklik edə bilərsən...yəni browuser-də yazdığın porolları silməsin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 onu men hansi programda edecem? CCleaner programinda etdim orda Soxranennie Paroli bolmesi vardi ondada iware variydi temizlik etdim silindi iwareni goturdum yene silindi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 ...Registry Victor-da göstərdiyim menyuda quşu götürsən,porollar silinməyəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 mehdi1998, cox sagol qaqam video ucun ama eledim sen gosterdiyin kimi silindi nedense Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 ...buyur, test elədim...porol ve login silinmədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 ama brat men tek bu programdan istifade elemirem axi CCleaner-de var birde menim iwletdiyim browser Opera-di.. sen bayaqlari gosterdiyin videoda o Registry victor-da opera bolmesinde password-un qabaginda quw qoydun mende ele etdim belke ondan silinib he ola biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 ...yuxarıda yazmışam ki,quşu götürmək lazımdır...explorer-də də quşu götürüb təmizləmişəm...operanı özüm saxladım...orda da göürmək lazımdır...ümumiyyətlə bu proqramda təmizlik işi aparanda,nəyin qarşısında quş olarsa,orada olan informasiyalar silinir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 ok brat anladim.. yene test edecem.. tewekkur herweycun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 brat bidene zehmet olmasa wexsi mesajlarini temizliyerdin bir soz soruwacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.