Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 13 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 13 Kasım 2012 Salamlar.Skypde bele bir problem olub.Menim sesim gedir amma heckimin sesini ewitmirem.Cox adamla yoxlamiwam herkesde bele olub.Problem nede ola biler ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2012 geley bir bir baxsan team in varsa kopa girim baxim ve duzeldimmm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 qaqawim mende deyil problem bir qohumumda idi axiriki tapdim.Oturub obnavlenylari eledim.Duzelmedi.Skypi silib yazdim duzelmedi.axirda baxdimki win7de realtekde var.yeniki onun ozunde ses driveri olur ..realteke ehtiyac yoxdu.didim silim baxim duzelecek ya yox.Duzeldi .Yeniki kimde olsa onu yoxlasin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müəllim Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Realtek de orda Menyuda Mikrafonu taxanda pecere acilir mikrofonu aktiv edirsen ) Yenədə düzəlib yolunu tapmisan silmekde ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 əgər sənin səsin gedirsə, kimnən danışırsan onun səsi gəlmirsə, deməli problem onnandı yada əksinə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 resad qaqawim.Yaxwi oxu yazdiqimi coxuyla yoxladim yene olmamiwdi. 1 kompda 2 driverdende ola bilermiw.ona gore realteki sildim.win7nin oz ses driveri var. realtekde mikrafonu secirdim.taxilmiw kimi olurdu amma nese gicliyirdi.esas oduki duzelib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 düzəlibsə lap yaxşı mən yazdım ki, problem olanda onsuzda səs drayverində olur onu gərək düzəldəsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.