rikonlee Konu tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 14 Kasım 2012 Salam. Mənə windows 7 üçün windows 8 saatı lazımdır. Yəni Gadget formasında saat. Çox axtardım amma tapa bilmədim. Kim bilirsə linkini atsın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 YÜKLƏ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikonlee Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Çox sağ ol amma bunu yüklədim belə bir şey gəldi. O nədi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Hacker-8km qardas ilk once komekliye gore cox sagol. rikonlee qardas bu saat ona gore yuklenmir ki, windowsun da framework un 4 cu versiyasi yoxdu onu yukle sonra yene yoxla. UGURLAR!!!!!!!!!!!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 net framework 4.0 lazımdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Buyur resmi saytdan yukle Bu microsoft.net fremaworkdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikonlee Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 İlk öncə köməyinizə görə çox sağ olun hamınız. Amma o proqramı da yüklədim belə bir şey gəldi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 net framework 4 full version yoxla bunun hecmi coxdu cunki o biri internetden yukluyur fayllari bunun hamisi icindedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 qaqawim.Teamin varsa wexsi ismaricla mene at. sora baglama daxil olub baxim. buna aid internetde birwey tapa bilmedim .Belke sehv nese elemisen . Istesen teamin kodlarini at . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikonlee Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 qaqa yox team-im yoxdu. Sözün düzü heç bilmirəm nədi o Bu yaxınlarda TuneUP yükləmişdim. o bəzi proqramlara ziyan vurdu. ondan sonra sertifikatsız proqramlar yanı internetdəən yüklədiyim proqramlar icazə ilə açılırdı. Onu necə etdimsı düzəldim. ondan sonra oldu.TuneUP ı silmişəm amma yenədə sağ aşağı küncdə tarixin yanında ikonu qalıb. Düşünürəm ki ona görə nəsə olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 rikonlee-qaqawim sen kompu onu yuklememiwden evvelki tarixe at. Birde caliw kompdan neyise silende Bu programla sil.Cunki nese silende detallari qalir. bunla silenle herterefli silir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikonlee Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 arabesk-rap Qaqas bes nece evvelki tarixe atim. Update- ın tarixini silmişəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 hm update nedi ?. Hm update ( yeniki guncellemek teze versiyasini yazma ) bu demekdi.Hm gozle sen arxaya atmayi bilmirsen ya arxaya atilasi tarixin yoxdu orda? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikonlee Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 yox bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Buyur bunu yoxla Bu uje movzu icinde movzu acmaq oldu.amma adminler bagiwlayinda ozde caliw birinci bunu dezelt sora update movzusu ac.Cunki arxaya atsan ola bilerki oda duzelsin.hecneye telesme qaqawim yoxladinsa di baxaq duzeldise lap yaxwi duzelmedise ayri usullarda var.caliw ne qeder arxaya ata bilirsen at.amma problem yawamadiqin vaxt olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikonlee Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Yox qaqa bu da olmadi alnimir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 hm nece yeni arxaya atdin hec? bayaqdan burdasan cixmaqivi gormedim.arxaya atanda komp sonur yeginki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikonlee Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 he qaqa arxaya ata bildim axır ki. bayaq olmadı atmaq. microsoftun saytından baxdım videoya C disikine nese etmek lazımıymış ele onun kimi eledim. sora ata bildim. kömək göstərən hər bir şəxsə təşəkkürlər indi görüm bayağkı proqramlar açacaq? hə qaqa açdı proqram framework köməlliyivə görə çox sağ ol qaqam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 bax.Problem aradan qalxib ya yox.Yeniki tuneup un verdiyi zererler..Mail,facen varsa at wexsi ismaricla.Tekrar movzu kimi gedir bu .Arxaya atmaq uze movzular var.yeniki saytda axtariw zad haqda cetinlik ceksen orda soruw.Yoxla INWALLAH alinar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikonlee Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Hə qaqa tune up silinib bütün problermlerde aradan qalxıb çox sağ ol köməyivə görə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.