Həsən İldırımov Konu tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 14 Kasım 2012 salam dostlar mən necə C diskinin həcmin azalda D diskinin həcmin çoxalda bilərəm indidən təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mumkundu amma ola bilsin sistemin coxsun amma format edende ede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 qaqa necə edillər əsas odu qalanın boş ver Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 qaqash uje onu deqiq bilirem amma onu esidmisemki sistem coke bilir gozle biraz bilenler cavablayacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Windows Xp Diskin kompyuterə tax.Sonra vur Avtomatiski ustanovka..Menyu gələcək ki,Fayllar saxlansın və ya formatlansın..Orada Diskləri silib istədiyin kimi bölürsən..Aşağıda silmək və əlavə etmək üçün komandlar yazılır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 qaqa nə bilim bele disksiz zadsız olur biz bilmirik qaqa windows 7 di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 olur.Bu haqda movzuda var idi tapa bilmedim.axtariw verim INAWLLAh taparam.bilenlerde olsa lap yaxwi Buna bax. Bundanda yaxwisini tapa bilsem yaxwidi.Bunuda qurtdala Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 inşallah taparsan qaqa lazımdı inşallah bilən biri yazar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Burda bolmeyi gosterib.Yeniki yadadw vermekde ordadi sen o klipe bax sora ona uygun kompda iwde Buyur bir usul tapdim. ilk once bu programi yukle Buyur bu program Buda iwletme qaydasi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 qaqa yadımdan çıxmışdı əvvəl bir dəfə etmişdim yadıma düşdu çox sağ ol Allah səndə razı olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 ok deymez HALAL xowun.etdiyin usulu video derslik weklinde hazirlayib bura qoysan veya video derslik bolmesine yaxwi olar.cunki hacansa kimese lazim ola biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 aydaaa uje etdim axı həm də dərslikdəki kimi deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2012 bilirem.sende ele olanda hazirla qoy caliw.kimese lazim olar.neyse duzeldiyyine sevindim qaqawim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.