-Rovshan- Konu tarihi: 16 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 16 Kasım 2012 Salam... Mən bu gün yeni wi-fi modem aldım, quraşdırdım, amma nə kompüterdə,nə də telefonda internet açmır... Bu nədən ola bilər? Modemin adı: TP-LİNK TD-W8951ND Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 qaqa modem ustanovka olunub? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 USTANOVKADA ERROR OLDU Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 qaqa ustanovka olmuyubsa nətər girsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Bəs necə ustanovka edim? Error verir axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 buyur qaqa dərslik bax bunada baxarsan buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 http://192.168.1.1/ yaz loqin ve sifre admin gerisi senlikdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Forumda Bu HAqda Movzular Coxdu.Gir Oxu. Axtaris Etmeden Movzu Acmayin! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Kasım 2012 qaqawim.Mene D-ink DSL-2500U modeminin ustanovka qaydasi lazimdi.sifirdan ustanovka diskden ustanovkasi sora o sayta girende neylemek lazimdi zad.Provayder bakinternet Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Mən axtarış etdim... Amma mənim modemimdən yox idi forumda alınmır... Error verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Qardas Senin Modeminden Forumda Niye Olsunki?????!Sene Laizmdi Modemin ustanofka Olunmasi.Tp Linklerin Hamsi Eyni Ustanofka Olur.Forumda Modem Wifi Movzularina Bax Ustanofka Qaydalari izah Edilib.hetta mende video cekib yerlesdirmisem! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Silence,həmin mövzunun linkini ata bilərsən? Mən tapa bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 MOdem Ve Wifi ile Bagli En Yaxsi Movzulari 1 ci 2 ci 3 cu 4 cu 5 inci 6 inci 7 inci Bu Movzulari Yaxsica Arasdir Gorursunuzmu Axtaris Vasitesi Ile 2 deqeye Butun Movzular Tapilir.! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 ok.. təşəkkürlər Hamısına baxdım... Necə yazılmışdı elə də etdim.amma alınmadı Biri mənə kömək edə bilər? gah adsl modemi qoşuram,gah wi-fi-ni.. Error Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 BAx Vpi Vci ni bilmek lazimdir.Hansi provayderdi sende?Olari bildikden sonra Ustanofka Asandi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Baktelecom Bəlkə Wi-fi driveri yazılmalıdır? Bu da problemin şəkli: TP-Link problem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Onunla Niye install Edirsenki?192.168.1.1 yaz quick wizar a gir o proqramda edeceyin seyleri hemin saytda et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Təkcə wi-fi işləmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Yox.. Heç adi internetə də girmək olmur... Sağda aşağıdakı panelde internetin üstündə sarı ırəngdə nida var... Silence, iş orasındadı ki, heç ora da girə bilmirəm... Səhər girə bilirdim... Amma indi alınmır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Mende modemi alanda sen elediyin usulla proqramla edirdim hemin sehfi verirdi apardim provaydere ozu duzeltdi amma 192.168.1.1 parolunu deyisdiki girib baxa bilmeyim onun nastroyka elediyi seylere ximis oglu ximis Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Bəs mən nə edim indi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Reset at yenidən yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 əslində modemi yeni almışam... amma deyirsən resetlə mən də resetləyirəm...Reset edəndən sonra bir problem olmaz ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Alınmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Nə alinmir??reset atdin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.