Alxan Bayramov Konu tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 17 Kasım 2012 hamıya salam mən Call Of Duty Black Ops 2 yükləyərkən SET UP-da belə problem oldusehv.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Setupda olan osibkani hec cur duzeltmek mumkun deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 hm basqa yolu yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 basqa yolu var.basqasini yukle.meselen skidrow yuklemisense Grase team yukle.Bu iki kompaniyanin setuplari basqa basqa olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 qaqas bunu men 4 gune yuklemisem ama bu saytdan yox yaddasi 15 GB-di cetindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Demeli Bele Bu oyun 5 6 gundu cixib.Amma netde Bir cox adamda Bu problemler yaranib.Senin problemin basqadi.Sekilden gorduyume gore repack eden sexs oyunu duzgun repack etmeyib.Hansisa Fayl catmir deye setupu Decompress ede bilmir yani sixistirilmis fayllari aca bilmir Men Skidrow versiyani yazdim oynadim ve Bitirdim.Problemsiz Sekilde.Amma Crackda Problem cox olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Skidrow ne vaxta geldi??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.