xpqaqas Konu tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 17 Kasım 2012 Uninstall tool nece aktivlesdirmek olar? men bu gun yukledim deyir pulla al deneme zamani bitdi.ya trial pulsuz olaninin linkin kim bilir yazsin zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 CRACKLA QAQAS Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 http://www.windows-az.com/sistem/13864-uni...table-2012.html Buyur oz satimizdan yukle qaqawim yukleyenden sora gir crack papqasina.Nece bitdise sende ona gir. Sora ordakini gotur at ekrana fso onla gir sil neyniyirsen ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 ....Uninstall Tool aktivasiya qaydası.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Başlığı Azəri şirifləri ilə yaz!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpqaqas Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Kamran qaqam hecne anlamadim o videodan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 ...Uninstall Tool + patch göndərirəm... videodakı kimi elə....aktivləşəcək... Uninstall Tool.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Men qoyduyum asant idiki.crack papqasinda hazir aktiv edilmiw exe.fayli var idi.bax ac acilmasa.Orda ustanovka ele sora ac acilsa fso onu gotur at ekrana. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Men hemise uninstall tool portable yukleyirem atiram qalir D diskinde omurluk. Formatdan sonra da gedir yeni versiya olanda yene portablesin yaziram bele-bele isler Qurasdirma da istemir en yaxsisi portable yukle. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpqaqas Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Kamran qaqam cox sagol ama orda tukledim pathda acdim patch duymesine tikladim moy dokumende nese dusdu hemde ekrana fiso qutardi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 ...Uninstall Tool proqramını aç , sonra bağla...gör bağlananda heç 1 digər pəncərə açılmırsa,onda aktivasiya olunub...o faylları sil...əasa odur ki, aktivasiyanı C:\\Program Files\\Uninstall Tool papkasında edəsən.orda bu fayl olsun... vəssəlam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpqaqas Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Kamran sagol qaqam alindi.bidene bu movzuma komek etde http://www.windows-az.com/forum/topic_8406/last#post-79054 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 ...halal xoşun.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.