aydin9898 Konu tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 17 Kasım 2012 Sizlere facebook status beyendirme sayti verirem ve nece islediyini basa salim. Birincisi link budu : LIKELO Facebookda yasiniz mutleq 18den yuxari olmalidir. Sonra status paylasimini herkese acik edin. Bu linke girib abonelere izin veri basin -------> https://www.facebook.com/about/subscribe Sonra asagidaki sekilde verilenleri edin : Ilk olaraq yuxarda verdiyim likelo saytina giririk : Sonra Click hereni basiriq : Bele bir yer acilir : Sonra : Ve sonda : Ve artiq likelariniz gelir. hemin saytda olan onlineler qeder size like gelecek cunki saytin isleme mexanizmi eledirki sizin hesabinizla orda olanlarin statuslarini like edir , orda olanlarin hesabi ilese sizin statuslari. Saat 20:00 - 22 : 00 arasinda 400 like a qeder like gelir. Sualiniz olsa deyin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehemmed72 Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Tesekkurler bunu bilirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 qaqa çox sağ ol amma hər şeyi düz elədim istədyim statın yanınadakı sumbiti basanda error verdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehemmed72 Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Gulesci Abune acig olmalidi geret en azi 18 yaw qoyasan fbda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2012 qaqa 18 dən çoxdu abunəni necə açım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Tesekkurler. Bunu bilirdim. Bu kimi bir cox saytlar var. Onlar senin statusuvu beyenende sende onlarin statusun beyenirsen ozuvun xeberin olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 point duz deyir ozde isteseler sizi profile girib bilerler ve commen mesaj sekil ve sayr paylasa bilerler bir defe ble bir saytin p****na dusmusem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Mende alindi ne abune varne de bir sey.normal sekili etdim.300 like geldi 20 saniyeye Mende alindi ne abune varne de bir sey.normal sekili etdim.300 like geldi 20 saniyeye bes bunu nece legv ede bilerem.INdi menim adimdan kimlerinse statusu beyenilir ama men bunu istemirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 sahin666 olmur avtomatik beyenilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 lazim deyil mene like. tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasif2257992 Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 http://www.facebook.com/appcenter/ linkine girib hemin proqrami sile bilersiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Bunu bilirdim . amma yenede twk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 ~Təşəkkürlər~ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Tewekkur...Kimse ele sayt bilirki, yalniz Azeriler like etsin tailand filan yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Men bilmirem elesi olsa yaxwidi camat bilmez program qowmusan Evvel bilirdim bir uygulama.Indi iwlemir uje :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 sahin666, uygulamalardan sil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.