Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 17 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 17 Kasım 2012 Salamlar.Kompda bele bir problem varki brauzerler nese yukleyende suret az verir.Bunu nece saytda yoxlamiwam.Hetda bezen facebook ve s.. saytlra giriw edendede daxil ola bilmir 1-2 defe obnavit verirem sora cetinde olsa acilir.Wekillerdede numune gostermiwem.Bezen format edende duzelir veya bir nece saatdan sonra duzelir.Yeniki internetlik hecne yoxdu nese kompda problem var. kam123 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 torrentle eyni zamanda 2 fayl yukleyende suret itir. hemise torrent ile yukleyende fayli axira kimi yukle sonra kec o brisi fayli yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 hm yox qaqawim bunu numune kimi cekdim.Yeniki torrentle yukleyende o qeder suret verir.Brauzerle yukleyende o qeder.Onlari birini saxlayib obirini cekmiwem.Birinci brauzeri cekdim.sora torrenti.Yeniki onu numune kimi cekdim . eyni anda 2 dene axwamdan sehere qoyuram o hec Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Sen brauzerle niye yukleyirsen?En yaxsisi IDM yukle . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 hm.yoxlayaram.Turboritde premium yukleyirdim indi 15.2 Kb suret verdi gulmek tutdu meni .Tek yuklemek yox axi saytlarada gec girir :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Ola Bilsin Modem Likdi.En Yaxsi Meslehetim Modeme Reset ver.Butun Ip Banlar.Dns Ayarlar.Ip Unvan Silinib Yenisi Ile Evez Olunacaq.Onda Inaniramki Daha Bele Olmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
user12 Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 lan driveri deyiw. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Modemi reset ver vessalam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Qaqawlar mende modem D-link di .. Modemin arxasinda balaca yer var ora cuple bassam.sora ustanovkasini bilmirem axi.. Ya reset verende hecne elemirsen?. Coxda anlayiwim yoxdu modemden noldue heckim bilmir D-link modemde reset verenden sora neyniyirler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.