Karb10 Konu tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 18 Kasım 2012 Salam dostlar.mende bi dene fleskart var Transcend 16gb.Bu fleskarta nese fayl yaziram yazilir2 mb suretnen.sonra fleskarti cixarib yeniden taxiram fleskartin icinde yazdigim fayllarin hec biri olmur ve sekildeki kimi kitay dilinde fayllar olur.sizce bu nedendi?flas.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 hee mende de var bundan 2 gbiliq mendede olur bu cox zay fleshkartdi bu transced.komeklik eleyin bize duzeldek. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 ...düzələn məsələ deyil...çox zay 1 şey almısız...bu firmanın yaxşısı da olur...aldadıblar.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2012 Getdi flaskart Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 qaqa yene mende 2 gb dir sende 16 gb dir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 men iranan almisham birini 16 di normaldi ,amma yadasi 14.56 1.44Gb atiblar )) bu yapon firmasi oldugu ucun cox vaxti bele cixir hardan almisan apar qaytar usaqlar siz bele edin uft 8 yazin ))))))))))))))))))))))))(zarafa) format edib yoxlamisiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 belke 100 defe dalba dal format atmiwam emele gelmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 sen bele ele bezi flesh firmalar fleshda problem olanda icinde balaca reset dusymesi qoyurlar sen fleshinqapaqlarini coxart sok orada gor reset knopkasi var mende bir flesh var di apaser onda var idi reset birdefe yanmishdi nolmushdu sokdum ki day ishlemirde bax gorum icinde ne var gordum orda balaca knopka var koma taxtim fleshi o knopkaya basdim duzeldi amma 1 mb getdi yadashindan sen bele ele bezi flesh firmalar fleshda problem olanda icinde balaca reset dusymesi qoyurlar sen fleshinqapaqlarini coxart sok orada gor reset knopkasi var mende bir flesh var di apaser onda var idi reset birdefe yanmishdi nolmushdu sokdum ki day ishlemirde bax gorum icinde ne var gordum orda balaca knopka var koma taxtim fleshi o knopkaya basdim duzeldi amma 1 mb getdi yadashindan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2012 sa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.