Jump to content
Forum Windows-az.com

Ən Yaxşı Torrent Oyun Saytı

Guest Silence

Recommended Posts

Herkese Evvelce Salam.Bu Movzuyu Acmaqda meqsedim Reklam Deyil.!Yani Pis basa Dusmeyin.

Forumda Axir vaxtlar Userlerin oyunlarda Problem cekdiyini gorurem.Problemleri Esasen asagidaki movzularda olur

1)Oyun Versialari.Skidrow Ve Repack Kimi Oyun Versialari.

2)Yazdigim versialarda Olan uygunsuzluqlar

3)Oyun Cracklarinda Olan problemler

4)Istedikleri Oyunu Torrent Olaraq Tapa Bilmemekleri Veya Tapdiqlari Torrentin Suret Vermemesi

Indi Size Bir Turk Saytini Meslehet Gorecem.Duz 2 ildi o saytdan istifade edirem.belke 100 lerce oyunu o Saytdan Goturmusem.Hemin Saytda Demek Olarki Axtardiginiz Her Oyun Var.!Ozude Suretli Tracklerlerle

Torrent-Oyun.Com

1)Saytdaki Oyunlarin hamsi Skidrow .Reloaded,Ali123.Ftl ve S.Qruplarin Sindirdigi Oyunlardi.

2)Bu Saytda Repack Oyun Yoxdu

3)Her Qrup Sindirdigi Oyuna oz Isleyen Crackini Elave Edir.Elave Olaraq Basqa Versialarin Cracki Paylanir

4)Oyunlar Haqda Etrafli melumat.Cixis Tarixi ve Alternatif Link verilir.MediaGet Torrent Proqrami Ile alternatif Yukleme Imkani

5)Saytin Forumundu Muxtelif oyunlarin Analizleri.Yani Istifadecilerin Oyuna verdikleri Deyerler Haqda Movzular Acilir

6)Forumda Oyunlar Ucun Yama .Patch.Crack Paylasilir

7)Oyunlarin Coxsu Zamunda Torrenti Olub Yuksek Suret verir.Geriye Qalan Ise En meshur Torrent Trackleri Ile techiz Olunub

8)Saytda En yeni Trackler Paylasilir ki,buda Eger Torrent Suret vermirse Torrente Bu Tracklerleri elave Ederek Suret qazana Bilersiz

Tekrar Deyirem:

Meqsedim Reklam Deyil!Hami Meni Taniyir Ve Bilirki Hec Vaxt Reklam Etmemisem!Bu Sayti Paylasmaqda Esas Meqsedim yene Deyirem Istifadecilere Oyunlarda Daha Genis Imkanlar yaratmaq ucun Paylasiram.!

Elave Qeyd:Saytda Yararli Linkler Adli bolme Acilmasi Ucun Adminler Ile Danisacam.lazimli Linkler Bir Bolmede Toplanilsin

Proqramlar telegramda

Tanner

Bilirsen niye bura qoydum.O bolmede Ancaq Yukleme serverleri ile baglo movzular acilir.Yani Tural ele ozu o bolmeni yukleme server leri haqda olaraq acib.Mende Bu Bolmeye Helelik Acdim.Indi Kamranla Danisacam lazimli Link Paylasimlari adinda Bir Bolme Acaq

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...