Hacker-8km Konu tarihi: 22 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 22 Kasım 2012 salamlar. d diskinde gizli fayllar var onlari nece tapa bilerem? qeyd-emeliyat sistemi windows 7 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMBO Mesaj tarihi: 22 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2012 Winrar proqramı ilə edə bilərsən.bu hətta gizli virusları da aşkara çixardir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 22 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2012 winrar proqrami ile nece edirler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMBO Mesaj tarihi: 22 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2012 boş bir winrari yarat ve aç orda fayllar görünən yerin üst tərəfində yuxarı ox işarəsi var ordan edə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 22 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2012 упорядочить>Параметры папок и поиска>Вид ordan da skriti fayylari açırsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMBO Mesaj tarihi: 22 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2012 mayak18-in dediyi üsulla gizlediyin papkaları tapa bilərsən.bunun ingiliscəsi belədi: Organize--Folder and Search options--View--Show hidden files,folders and drivers amma mənim dediyim üsulla nəki var koputerə yoluxmuş gizli faylları da tapa bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 alinmadi. bilirsiniz nece oldu. bat tipli virus yaratmisdim. bilmeden ustune klid etdim d diskinde olan fayllarin yarisi silindi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Trojan Remover Bu proqramdan istifade ele .Bu proqram sikriti olunmus gizli fayllari berpa etmeye komek eliyir.Menim komp-ada bele bir virus dusmusdu bu proqramdan istifade elemisdim duzeldi yoxla gor sendede alinir.. Trojan Remover Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.