Haggiskop Konu tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 23 Kasım 2012 Salam mən 2gb-lıq micro sd memory card almışam amma 1 gb fayldan sonrası yüklənmir.Telefon nokia xpressmusicdi ve 2gb card- dəstəkləyir.nədən ola bilər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 çox güman kartın xarabdı. məndə də var idi amma 4mb-dan çox yüklənmirdi))) Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 qaqash bir seyde ola biler 1 gb liq karti yaddasi 2 elemek olar belke 2 eliyib soxusdurublar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 said, men bildiyime gore o usul day iwlemir yoxlamiwam evveller alinirdi ama indi yox.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 indide alinir hetda men 1 hefte bunan qabaq eledim 1 liyi 2 ve dordanda 2 liy oldu 1.7gb liq video atdim alindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 hemin programin linki var sende qaqawim? birde onu hardan yazmiwdin sen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Saytda var həmin proqram.SDfix2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 haniye hec tapa biliremki axtar bolmeside terslikden yoxdu saytda.. Said, ola bilsin ki men neyise duzgun elememiwem sen onu nece elediyini videoda cekib hazirlasaydin yaxwi olardi mene lazimdi bu evde 1-lik kartlarim dolub qalib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 mayak18 sayta axtar bolmesi hele yoxdur buyur yukle share islemedi depositfiles.com yukledim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 said. cox sagol qaqam linke gore gor ustunde 1-lik kart varsa bidene videosunuda cekib qoysaydin ela olardi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 qaqash mende 1 lik xodu dosdumunku idi vermishdi vedo yazim gordum video hecmi coxdu fix eleyib 2 eledim amma qaydasi cox asandi demeli pronu acirsan ortada olan bolmede usb ni secirsen asagida fix var yeniki ok fix edib gozleyirsen ve artiq hazir olur sora taxdigin usb ni cixardib tezden taxirsan amma farmat elesen tezden 1 olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 inan mende sen dediyin kimi eliyirdim hemiwe ama nedense alinmirdi deyirdim yeqin uje program iwlemir ama men o programi mobilim-den yazmiwdim ne bilim belkede ola bilsin versiyadandi indi bunuda yoxlayacam gorek nolur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 etdim 1.83 gosterdi ancaq 1.17 yukledim alinmadi niye?sonra farmat verdim birde yoxladim alinmadi(( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 format verende silinir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 artiq bunda formatdan qabagda alinmir yaniki yalan sohbetdi bu bow-bow kartinizi zay elemiyin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 O proqram elə belə göstərir iki olur ama öz həcmindən çox olan fayl yükləmək olmur.Yəni 1 çox getmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otgem Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 he ancaq visual olaraq gosderir(( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.