Faiq Əhədov Konu tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 23 Kasım 2012 Salam men Shazam programi haqda bir nece sual vermek istiyirem. ilk once onu bilmek istiyirem bu programin kompyuter ucunde olani var? ve yaxudda internetle onlayn olaraq iwletmek.. zehmet olmasa linkler qoyardiz... Birde men telefonum ucun istiyirem Nokia 5800 symbian 9.4 bu programi yazim ama hansinida yazdim hamisi 30 gunluk trial oldu kimde bunun tam versiyasi varsa ve yaxudda crack-le birlikde olan linkini payawardi... onceden tewekkurler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Shazam proqramının kompüter üçün versiyası var amma windows sistemi dəstəkləmir... Machintosh sistemində işləyir... lazımdırsa yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Machintos sistemi hansidi qaqa Linuxu deyirsen? birde bu sen verdiyin telefon ucun link deqiq biirsen tam versiyadi cunki linkin adinda crack zad ancaq programin adidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 qaqash yox Mac sistemi men de bu pronun adini burda esidmishem tesuflenmishdimki iphone ucun yxodur amma var imish cox yaxshi produ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Yox, qaqaş, machintosh başqa sistemdir, linux başqa. simbian linkini verdiyim torrent faylini burdan götürdüm... bu saytdan götürdüyüm bütün proqramların açarı da olub.. yəqin ki bunda da olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 mene tam versiyasi lazimdi dostlar tapinda cox xahiw edirem hamisi trialdi internetde Maksim_252, qardawim men dediyim program Shazamdiye Quake deyil hec bilmirem bu program ne ucundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 shazam linki 1-ci linkdədi... simbian axtarnada quake-yə fikir verməmişdim... Bağışla... sildim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 eybi yox qaqam Allah bagiwlasin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Shazam programını bir çox saytdan,neçə versiyasını yükləyib yoxlamışam,install etmişəm.Amma hamısı bir aylıq 5 tag icazə verir.Yəni 5 mahnı adına. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 ama men bu saytin ozunde gormuwdum hemin programi Shazam Encore ama onun acari variydi indide onu yuklemek istiyirem saytin ozunden yukleme linkleri yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 marketden yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 oda trial olarda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 Men Nokia 500 ucun marketden yuklemisdim full idi.umumiyyetle men birinci defediki shazamin trial oldugunu esidirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Kasım 2012 okk yukluyub baxaram tewekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.