Zirve Konu tarihi: 2 Mayıs 2011 Paylaş Konu tarihi: 2 Mayıs 2011 Salamlar mene wifi kodunu qirmaq ucun programi lazimdir.Zehmet olmasa....Bu saytdakilara baxdim bir shey anlamadim..Windows 7 ucun olsa lap yaxsi olar..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yusif_71 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2011 indiki wi-fi kodlarini qirmaq cox qariwiq ve cetin meseledi. saytda olan video dersliklere baxmaq meslehetdi. bawga hec cur komek ede bilmirem sorry. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2011 Yusif_71 twk baxmisam bir shey anlaya bilmedim.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yusif_71 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2011 bunlar qarisiq movzulardi, en yaxsisi adsl qowdurmagdi.bir o qeder de baha deyil ve mence 1 megabit suret hec de az deyil. yeni mene bes edir:)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cavid018 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2011 Wi-fi kodu sidirmaq asand helmesin hec kime,6-12-18 reqemli parollari desifre etmek,hash falyllari basha dusmek hansi temizlikde isleyir oturduyu dalgani tapmaq ve s....bir sozle asand deyil,videoya geldik ise gerek 100 vidoya baxsanki nasa basha dyshesen,onnansa oxu coxlu ve real praktika kimi sina ozun ucun.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2011 Mende internet 1mb dir.Sadece olaaraq mene maraqlidir.Oyrenmek istedim elede asan deyil imish...Cox sag olun!!!Cavablariniz ucun.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cavid018 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2011 Sende sag ol,oyrenmek isteyirsen ouren lap yaxshi bilmek pis deyil....ugurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2011 Men de bu haqda cox maraqlandim. Bele qerara geldim ki en yaxsi WiFi kodunu Linux sisteminde qiqirlar. Ozu de Back Track prosuynan. Bu menim fikirimdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.