KymaR_ Konu tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 24 Kasım 2012 Hər kəsə Salam Mən artıq 2 ilə yaxındırki siqaret çəkirəm artıq atmağ istyrəm ata bilmirəm bunun üçün psixoloji yadaki başqa taktikalar bilən varsa artıq dərəcədə xaiş edirəm yazsın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 qaqash pisixoloq lap yaxsisid cunki siqaret ceken insan pisix olur o pisixlerden biride menem .indi elektron siqaretler yaxsidi deyirler tergitmek ucun amma hekim mesleheti ve pisixoloq komeyi olsa lap yaxsi olar mene....... axirda menede de ne qerar aldin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 ... problem psixoloji deyil...problemin iradəndədir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 onnanda istifadə eləmişəm aptekdə satılan xeyri yoxdu dahada çox çəkmək istiyirəm )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Onda Kişi kimi özünə söz ver bax onda çekmiyeceksen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Siqaret çəkmiyənlər bunu başa düşməz çəkənlər başa düşər elə bir 1 gün siqaret çəkməsəm əsbimnən partdıyaram içəridən nədi sə diyirki siqaret ver tələb eliyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 mende siqaret cekenem. calis her gun semicka,coca-cola, ve lays al ye. 2hefte men dediklerimi etsen atacaqsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Siqaret cekmemisem amma cekib atanlardan esitmisemki siareti tualetde cekirsen bir neche vaxt sonra iyrenirsen. Cekende amma gozuvu yumma basa dusdunde yeqin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 men 1 ay cekdib atmisam...cetin oldu biraz atmaq,ona seni basa dusurem. gunde 1 qutu cekirdim,sonra ise tergitmek ucun plan hazirladim. 1ci gun 18 2ci gun 18 3cu gun 17 4cu gun 10 5ci gun 0 6ci gun 3 ... ... ... bu şekilde azaltdim,sora ise atdim.yene de ata bilerem.Cunki men ya olerem,ya da istediyime cataram! Sene meslehetim sona kimi calis,her gun azalt,atacaqsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Siqaret cekmemisem cekmek fikrimde yoxdur cunki siqaret sizin hem saglamliginizi eliniden alir hemde iradenizi eger irademi elimden almayib deyirsinizse onda atin nece atacaqsiz cekmeyenleredir sozum ele vaxtinda cekmeye baslayanda fikirlesin sonra qerar verin birde qaqas siqareti atmaq ucun esitdiyime gore en yaxsi usul semickadir test edib neticesin goren dostlarim var yenede qalan senin oz isindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2012 ama oz aramizdi siqaretin yerini hecne vermez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 ayaqyolu meselesn yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.