Guest Nazim888 Konu tarihi: 15 Temmuz 2010 Paylaş Konu tarihi: 15 Temmuz 2010 Evvel Hamiya Salamlar.Azerbaycanca Bele Saytlarin Olmasi Cox Sevindiricidi.Buna Gore Saytin Idare Heyyetine Tewekkurler!!! Gelek Menim Problemime. Men Bu Gun Adsl qosdurmusam .suret 512 dir. dataplus praveyderinindi. Mende Tez Tez Internetden Cixir. 90 deqden birden 40 deqden, sora gelir. ancaq bezende hec gelmir,modemi sondurub yandiriram sora gelir internet. bele olduqda men 50 mbdan cox fayl yukleye bilmirem,cunki yarida internet kesilende yuksek fayllari endire bilmirem.internetden cixdiqi ucun. Mes: Bu Gun CrossFire Oyununu Yuklemek Isteyirdim, hotfileden. Part 1 i yukleyirdim yaddasi 200mb idi. 70 mba catmisdiki suret kesildi. mende hemiseki kimi modemi sondurub yandirdim,yeniden yuklemk isteyende 3kbliq bir sey yukledi ve yarida qaldi. Bunun nece qarsisini almaq olar? download master ve basqa yukleme menecerleri ile nese etmek olar? elaqe kesilende yeniden qalidin yerden yukleye bilersen ? xaiw edirem komek edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2010 ay o data plusun gozu cixsin mende evvel ordaydim sonra surete gore cixdim ama narahat olma sonra duzelir eeeeeeeeeehhhhhhhhh men neler kecmisem bir Allah bilir her gun tefeon xettini duzelde-duzelde duruzdum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2010 ayri hec cure care yoxdu ? fayllari saxlayib sora yuklemek ? +insallah duzeler. mende 2 heftedi zulm kekirem hele bu gun nete girmisem 1 inci gunumdu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2010 duzelecek sonra dostum narahat olma olan seydi evveler ele olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2010 twk qaqa,cavab yazdiqin ucun. umudle gozleyek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2010 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
masatrix1991 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2010 mende de DATA PLUS du amma senin dediyin kimi qirilmalar yoxdu rahat yukluyurem. ozude 256 di en yaxsi yukleyici internet download meneger di amma pulludur sende repack vey a acarli versiyani tap yukle. sende xette problem var.coxu deyir modem ve ya provayder xeyir bu dediklerimde olsa 10%-i bele olar. qalani telefon xettindendi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 Mende SuperOnlayindir men heleki ondan bir narahatciligim yoxdur.Kesilmeler yoxdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 Men de de aztelekomdu cemi 1 defe problem olub o da yuleme cox azalmisdi 1 gune duzeldi. hemeki men de de ne qirilma ne de basqa 1 problem olmuyum Cox Wukur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2011 Ats den gelib baxiblam telefon xettime.Her seyi baxiblar yoxlayiblar.Her sey demek olarki edibler ama yene atir.Hem Zeng gelende eve hemde adi vaxt.Ats deyir Connectdedi problem Connect deyir Atsden men indi ne edim?Bu gun connecte zeng vurdum.Olarada belkede 12 ci defedi zeng vururam.Deyirler sabah atsden adam gelsin bizdende adam gelsin subut etsinki problem telefon xettindedi.Ama ATsde deyirki xetlerde problem yoxdu.Gorek sabah ne olur.Umuiyyetle MOdemin tipinin buna bir dexli var.? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2011 sahin666, hansı modem işlədirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2011 Aztech Adsl2/2+Ethernet/USB Modem Router.DSL705EU Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2011 sahin666, mən TP-LINK TD-W8901G ADSL2 işlədirəm.Məncə modemlikdir.Hər hal üçün başqa modemi yoxla.Məndə əvvəllər belə olmuşdu.Onda D-Link işlədirdim.Modemi dəyişdim.Problem həll olundu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2011 Demeli modemlikdi.Hee.Yeni ola bilerde modemden ozude 2 komp du mende ikisine de oturur.Ola bielr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvinadpu Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Aztech modemlərdə elə problemlər çox olur.Mənim dostlarım o modemdən istifade edir 1-2 si onlardada atır tez tez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.