danger1 Konu tarihi: 28 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 28 Kasım 2012 hamiya salam menim komputerim windows 7 sistemi yukli idi windows xp yukleyende format yariya qeder getdi ve dayandi komputeri sondurub yandiranda win xp yazilir restart eliyir win7 disk kompa yerlesdirirem diski oxumur bunun sebebi nede olar ? bilen varsa mene izah etsinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 Ya diskde problem var,yada kompun hansisa detali yanib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehdi1996 Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 yox ay qaqa mendede ele olur xp diski acir windows 7 ni oxumur ESC le etdikde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 hm siz bootdan DVD-ni birinci acmasini secirsiz ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehdi1996 Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 arabesk_rap mendede ele olmusdu kompa xp disk yerlesdirib ESC -NI acib F9 la CD,DVD oxuducusuna kilik verdim xp diski oxudu amma windows 7 disk yerlesdirdikde oxumadi dedim belke disk zede gorub yeni windows 7 disk aldim yene de hemenkikimidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.