Faiq Əhədov Konu tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 30 Kasım 2012 Salam hormetli admin heyeti qoydugum movzunu silmeyin xahiw edirem eger sehf bolmede acmiwamsa cavab olaraq bildirin bilim...men bilmek isterdim hansisa saytdan kimese pulsuz zeng ve sms gondermek olurmu? ele bir sayt bilirsizse xahiw edirem adlariniz vererdiz, evvelceden tewekkur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Whats Up mumkundur lakin pulsuz SMS gonderir zengi deqiq bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 bu nedi qaqaw programdi saytdi nedi adini deqiq yazardinda zehmet olmasa bu dediyn Whats Upp programdi yazdim yoxladim ama bunun bir iwi varki gerek o mesaji gonderdiyin adamdada bu programdan olsun birde bu bir nov cat kimidi wekil statda qoya bilirsen, bawqa yolunu bilen var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 ... buyur pulsuz sms gondermek ucun sayt freesmsonline.ru.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 __ElViN__, qaqaw bes telefonla nece pulsuz sms gondermek olur hansisa saytla? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 ...hele bu saytdan olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 hm yoxladim alindi ama oz nomrem duwmurde cox teesuf Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Bolme Duzgun Deyil! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 __ElViN__,verdiyin sayta mən də baxdım,amma oradan sms göndərdim,mesaj getmədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Silence, qaqawim bes hansi bolmede acilmalidi bu movzu? -Rovshan-, sen nomreni nece yigdin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Brat Diger Bolmeler>Ordan Burdan AMma sense acmisdin Sayt Haqqinda Bolmesine.Bu Bolme Ancaq Windows-az Saytina Mexsus Bolmedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Silence, brat mende ele ordan-burdan bolmesinde acmiwdimda ama sildiler movzunu mende mecbur qalib burda acdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 +994 ilə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 ele 994 lede yiganda gedir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 amma getmədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mende yoxladim getmedi +994503xxxxx 994503xxxxxx 0503xxxxxx 503xxxxxx 3xxxxxx hamisini etdi gelmedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 tutmasi var bunun men bayaglari etmiwdim alinmiwdi ama indi mendede alinmadi bele melum olurki bu yaxwi sayt deyil bawqasini tapmaq lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 elA saytdi men yoxladim isledi sagolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 point sen nece yazdin nomreni Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 qardawlarim bu saytin tutmasi var herden gedir sms herden yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Salam. SMS Gönder 2.1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Zairov qaqash saytdaki linkde share.az dan silinib yenile Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.