Elgun253 Konu tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 30 Kasım 2012 salam dotlar. Men bu oyunu yukleyib oynuyurdum axsam kompyuteri sondurdum seher acdim oyun acilmir bele birsey gelir http://d2.share.az/i/00058/5x677yxpda7s.jpg zehmet olmaa baxin.. farmatda vermihem tezeden yuklemiem eyni sheydi. tezeden silib yazmisam yene eyni heydi.. Evvelceden tesekkur edirem haminiza, bu saytda mene cox komek eden olub. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Sebebler 1)Oyun duzgun Islemir 2)Oyunun Cracki Duzgun Islemir(Yeqinki Budu.Bu Oyun ucun 6 crack cixardilib yalniz 2 si duzgun isleyir.Mendede bu oyun problem cixartmisdi) 3)Sistem Duzgun Islemir 4)Oyun PC ye uygun deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgun253 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 qaqa duzgun iwleyeni bilirsen? linki vererdin tezeden yukliyerdim. zehmet deyilse Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 buyur 100% islekdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgun253 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 cox sagol yukleyirem gorek nece olacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 deymez repack Mexanike aiddir Mexanikin butun repacklari islekdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgun253 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 bunuda yukledim yene acmir hemen problemdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 skymonk proqrami vasitesile yukle oyunun papqasina at(yalniz crackdi 10 mb) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgun253 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 duzelmedi qaqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 patchi yoxla alinmasa bu linkden torrent yukle Qeyd:Butun driverlerini update ele.Hemin saytda da bir cox istifadecilerde hemin problem yaranib driverin updatesinden sonra aradan qalxib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir619 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Videokartın nədir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgun253 Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 qaqa patchi yukledim atdim papkaya duzeldi heleki oynuyuram. Allah senden razi olsun cox saqol. samir vidio kart 512 eh yene tutulur oyunu oynuyanda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.