Həsən İldırımov Konu tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 30 Kasım 2012 salam dostlar mən necə edim ki sayta bölməyə klikləyəndə mən istədiyim yerə getsin (bu sayta var tutaq ki sistem qrafiq proqramları elə)indidən təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 saytin adini yaz baxim deyim qaqash bunu mani.tpl dan etmek lazimdir sen mene admin panelin login parolunu yaz men girim duzeldim amma indi cixiram 30 60 deyqeye girecem giren kimi duzelderem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Başa düşdüyüm qədər sən bölmələri yaratmısan (aşağıda şəkildəki kimi) və sənə lazımdır ki saytda istədiyin bölməyə daxil olasan... Bunun üçün sən kateqoriyaları yaratmalısan... http://sayt/admin.php?mod=categories səhifəsində kateqoriyaları yaratmalısan... Əgər saytın özündə yaratdığın bölmələr yuxarıdadırsa topmenu.tpl faylında aşağıdakı kimi dəyişməlisən... <li><a id="menu-home" href="/index.php"></a></li> <li class="menu-drop"> <a href="/maraqli/"> <span class="menu-label">Maraqlı</span> </a> <ul> <li ><a href="/maraqli/faktlar/">Faktlar</a></li> </ul> qeyd edim ki, qırmızı ilə işarələdiyim yerləri ağlına gələn kimi yaza bilməzsən, kateqoriyaları yaratdıqdan sonra yaza bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 sen vediyivi yazdım alınmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Qaqash sen onu main.tpl den etmelise Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mende axi esas sdebardi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 qaqash saytin adini admin panelin login parolunu yaz girim duzeldim her tema basqa cur olur yoxsa video derslik hazirlayardim duzeltdim SM larivi sil Sm Getmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 sildim indi gonder Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 demeli basa salim sene admin panelde Saytin sablonlari bolmesi var daxil ol ora Saytinadi.net/admin.php?mod=options&action=options burada solda bolmeler var orada topmenu.tpl ye daxil ol ve sayindaki bolmeleri orada yonelde bilersen meselem daxil ol topmenu ya orada <li class="sublnk"><a href="#"><b>Təhlükəsizlik</b></a> bu tehlukesizlik bolmesidir burada # olan yere # bunu silib /index.php?do=cat&category==Bolmeninadi bunu atirsan, bu koda bolmenin adi yerinde adminpanelde yaratdigin bolmenin adini yazirsan orda necedirse burada ele yazirsan ve salam qalanlarida beledir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 alınmadı axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 gozle video ders hazirlayim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 gözləyirəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 qaqash cam studioda problem var indi onu duzeldib sabax qoyacam ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 buyur videoOnline izle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 çox sağ ol Allah senden razi olsun düzəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 deymez Allah cumlemizden razi olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.