kenan chelsea Konu tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Konu tarihi: 30 Kasım 2012 Salam.Netdən windows 7 yüklədim qalıb quraşdırmaq. çox videolara baxmışam ancaq hamı burda hər ikisini götürür mən hansını seçməliyəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 2 cini seçmək məsləhətdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mende hal-hazirda xp-dir. onu silmek ucun hansi yarayar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 yenede ferq etmez 2 ci sni secin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Meslehet Deyendeki 2 ci secmek LAzimdir.1 Ci Ancaq Vista Uzerinden Isleyir.2 ci ise Temiz formatdi.yani 7 Temiz Bir Sekilde Sisteme yazmaq Ucun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 bes bu bolumu nece edim? sekil oz PC-im deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 orada new yazilib onun ustune klid ele diski 2yere bol yeni c ve d diski. windows 7-ni c diskine yaz vessalam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 yazdim ammaki orda 2 diskim cixdi qabagima c-ni vurub ileri dedim(turkce idi) fiso qurub qurasdirdim getdi ammaki bolmedim diski prablem cixmazki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 qaqash sende 2 ci sekildeki kimi olmayacaq 2 ci sekilde disker yaradilmayib amma sende artiq yaradilib ve bolunubdur C ve D e.sen orada disklerivi silib tezden yarada yada disklerivi format ede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 birde ki men hardan bile bileremki xp-nin ustune yazmamisam windows 7-ni? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 C:\\ burada windows.old papkasi olmalidi sen orada 2 cini sec meselem vistadan 7 ye kecende 1 ci 7 8 cecende 1 cini secirsen amma xp den 7 diye ikincini sec Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 qaqam artiq windows 7 vare mende. duzdu windows.old papkasi var amma bilmedim 1-ci 2-cini sec ne demekdir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2012 format etmemis yazmisanda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 bele bır sey var burda ürün anahtari o kod dakı yazılmırbelke sız bılersız o nedı ele? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 buyur bunu yukle ve rar icindekilerini at bir papkaya her hasi bir papkqa tezesini yarat at icine ve Windows Loader v2.1.7.exe gir asagida install bas 3 deyqe gozle ya ozu reset vereceg yada sene sual verecek sen ok ele reset getsin ve salam o sekildeki bildirirk 30 gunluk acarin var senin 30 gunen sora windows baglanacaq yuxarda dediklerimi et aktivleshsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 kodu tapdim.cox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.