Mehdi1996 Konu tarihi: 1 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 1 Aralık 2012 hamiya salam ...komputeri format etmisdim sonra oyunlar yukledim ve yazilar gic-gic herflerle yerini deyisib bunu nece duzelde bilerem ? wekili yukleye bilmedim burdan baxa bilersiniz http://www.boxca.com/90pa973u6kc8/____________.PNG.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 1.panel upravleniya gir 2.casi yazik i region gir 3.yazik i reqionalni standart gir. 4.dopolnitelno bolmesine daxil ol 5.yunikod dilini russki sec vesselam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehdi1996 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 ReD DeMoN video derslik olsa yaxsi olardi bele basim cixmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehdi1996 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 sagol qaqa minetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Deymez.Halal xosun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Bu problem forumda dəfələrlə həll edilib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 Salamlar.Məndədə buna oxşar problem var.Məndə windows7 ingiliscədi.Mən ona rusca mui yazmişam.və hərflər elə açır Red Demon qaqaşımızın dediyi yerdən ingiliscədə edirem elədi ruscada edirəm elədi necə düzəldə bilərəm ? Əvvəlcədən təşəkkürlər. hm :? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.