xpqaqas Konu tarihi: 1 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 1 Aralık 2012 Salam mene AutocaD programi lazimdi pulsuz olsun program torrentden zaddan kim link atar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 1.autocad electric edition 9 gb 2.autocad 2gb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpqaqas Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 twk coxunu yukledim ama qurasdira bilmedim 2 gb olann qurasdirilmasi necedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Aralık 2012 Torrentdi yukle icinde setup var onu ustanofka ele vessalam Torrentdi yukle icinde setup var onu ustanofka ele vessalam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Salam hər bir kəsə. sizlərə sualım budur ki qoymusuz e link biri 9gb-dir biride 2. Bunların ferqi nedədir. 9 Gb 4ü 1-rindədir onun üçün yoxsa başqa səbəbləridə var və serial koduda aktivdir yoxsa lisensiyalıdır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 9 gb olanin icinde cox sey var.4 eded proqram 2 gbda ise yalniz autocad Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil.Kerimli Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Salam mən proqramı yüklədim ama kompyutere ustanovka edə bilmirəm belə olur. baxin hansı proqramı yazmalıyam ki yuklediyim proqrami kompyutere ustanovka ede bilim ???? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2013 EZB Systems UltraISO WinMount Alcohol 120% DAEMON Tools Pro Yuxarıdakı proqramlardan biri ilə .isz faylının içindəkiləri çıxarıb ustanovka elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.