Faiq Əhədov Konu tarihi: 1 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 1 Aralık 2012 Salam her kese mene mahninin adi lazimdi kim tapa biler bunu cox xahiw edirem vacibiydi evvelceden tewekkur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Salam.Shazam ve ya tunatic programlarindan istifade edib tapa bilersiniz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 salam qaqawim.shazamla yoxladim tapmadi ama tunatic yoxumdu onu hardan yazib iwlede bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Shazam ve tunatic le yoxladim tapmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 shazam ve tunatic tapmayibsa...videoya rey yazaraq musiqinin adini sorusun.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 fiko aze_danger959 duz deyir ele yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 men ingilisce bilmirem cox teesufki bilsem soruwardim hem youtube-da qeydiyyatimda yoxdu.. siz soruwa bilmezsiz zehmet deyilse tunatici yoxlamamiwam shazamda axtardim tapmadi mahnini Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 dil bilmeyende...music name?yaz ozleri basa duseck... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 he Inwallah 1 ile geler cavab,,, ne ise qaqaw sagol yenede Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 qaqas 1 ile cvb gelmir..maksimum 2 gune cvb yazirlar..men musiqinin adini sorusanda en qisa 5-6 saata yazirlar...men telnen sayta girmisem ona gore biraz agir isleyir yoxsa youtube girib yazardim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 eybi yoxdu qaqaw narahat olma o video onsuzda kohnedi hec inanmiram tez cavab gele ama yenede reqistrasiya olub gondererem twk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2012 deymez.komeyim olduysa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.