senedeqalmaz Konu tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 3 Aralık 2012 Windows 7 üün dil paketini hardan əldə etmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Burdan istədiyini yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 meselen men azeri dil paketini yukledim indi onu nece edimki windows 7-de komputer azerbaycan dilinde olsun? yuklediyim fayli hansi papkaya atim? onu demek istiyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Forumda bu haqda dərslik var.Onu yüklyib adi qaydada qurursan.Vistalizator proqrami ilə mümkündür.Bir neçə dil paketi yükləyib bununla istədiyin dilə çevirə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 forumda dersliyi axtardim tapa bilmedim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 www.windows-az.com/forum/topic_6448 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 mayak18,verdiyin lindən mən də yaralandım... Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 mayak18 çox sağol köməyə görə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.