TΛNNΞЯ Konu tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 3 Aralık 2012 Salam dostlar başıma gələn kiçik şəkil problemi var idi həlli yolun tapdım və video dərslik hazırlayaraq sizlər üçündə paylaşdım əslində problemin həllinin sadə yolu var bilməyənlər üçün köməylik olar düşündüm uğurlar Windows 7 Small Image Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 ...dərslik üçün təşəkkür....maraqlıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Deymez buyur xosdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Tesekkurler.mendede bir defe bele olmusdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Bawqa bir yoluda var men paylawim: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 tesekkurler. bilirdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaşım üçün təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 ~Təşəkkürlər~ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Tanner Cox Sagol Azer.Maraqlidi.Amma Heleki bele Bir Problemim Olmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Deymez buyurun Nicat ele mendede 2 ildir win 7 isledirem bele problem olmamisdi her ehtimala gore lazim ola biler bu derslik coxlarina Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 tesekkur ezıyyete gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Tewekkurler.Heleki bele problemim olmayib :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.