R.V Konu tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 3 Aralık 2012 Salam.dunen axwam kompu sondurmuwem normal veziyetde.bugun dersden gelib yandiriram yanmir.prosessorun power duymesini basiram hecbir reaksiya vermir.ele bilki hec komp toka taxilmayib.blokpitaniyadan wubhelenirem.ama deqiq bilmirem yanib ya yox.bawqa matarenka+prosessor+kuller qowdum yoxladim yene reaksiya vermedi.zazetkadan(tokdan)blok pitaniyaya geden qalin wunuru yoxladim iwleyir.power reset duymelerini yoxladim oalrda iwleyir.problem 100 faiz lbokpitaniyadadi??yeni sbh magazadan alib qoysam iwlicek komp?alsam hansindan alim?ozumde 450 wattliqdi.mata ddr3 dual core 4 ram 1 harddisk 160 vga 1 gb.bulara gucu catan blokpitaniya olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar2708 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 Salam R.V. 450 wattliq və ondan yuxarı blokpitaniya almağın məsləhətdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2012 ondan yuxari qiymetde artir deyesen.450 alsam normaldi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.