-Rovshan- Konu tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Aralık 2012 Bu linkdəki ekran qoruyucusu lazımdı...Xəbərdəki linklər işləmir... Cosy Christmas Clock Screensaver 3.0 Portable Ekran qoruyucusu 2 . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 tapa bilmedim.islek link yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 başqa kim tapa bilər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 cosy christmas clock yüklə 2-cini tapa bilmədim amma bu saytdaki temalara istəsən bax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Sağol... Təşəkkür edirəm... 2-cini bəs kim tapa bilər zəhmət deyilsə... Maksim,cosy christmas-ı qoşuram işləmir..Ekran ağarır..özün yoxla gör səndə də elədi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 2 ci üçün bur bax, http://newfreescreensavers.com/new-free-sc...as-screensavers Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 -Rovshan-, özüm əvvəlcə universitet kompüterində yoxladım, işlədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 maksim,nə bilim mən də açmadı.. seven birisi yükləyib yoxlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 -Rovshan-, hər ehtimalla klubdada yoxladım. ola bilsin sənin kompüterin sistemində nəsə çatışmazlıq var... şəkil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 ekran ağappaq olur,bəs mən nə etməliyəm? Başqa link verə bilərsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 -Rovshan-, bayaqdan axtarıram... bunu tapdım və yoxladım. işlədi buyur yüklə Cosy Christmas Clock Screensaver 3.0 Portable Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Baxıram Bu da eynidir Nəsə məndə problem var... Açmaq istəyirəm,ekran ağarır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Çox güman ki işlətdiyin sistemdə nəsə problem var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Başqaları açılır... Ancaq bu açılmır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Ola bilər ki, işlətdiyin sistem portable olanları açmır. hər ehtimalla başqa bir screensaver linki verirəm. bunu yoxla gör bunu açır? yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 hə bunu açdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Onda belə çıxır ki, həmin saatı sənin sistemin götürmür... portable-də problem yoxdu... gözlə bir saat görmüşdüm... O da yeni il üçündü... görüm işlək link tapsam paylaşacam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Tapdım... buyur yüklə gör xoşuna gəlir?! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 ~Təşəkkürlər~ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Buyur, xoşdur... xoşuna gəldi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 NORMALDIR... ƏGƏR BU CÜR DİGƏR BELƏ EKRAN QORUYUCULARI VARSA,LİNKİNİ AT KÖÇÜRÜM... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 -Rovshan-, bir düzəməlli link tapa bilmədim amma birinci cavabımda tema saytı linki vermişəm... istəsən ora bax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 verdiyin linkdəki temalar install olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 -Rovshan-, sistemində problem var... birini yoxladım install gec getdi amma axıra kimi getdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.