Tofiq Huseynov Konu tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Aralık 2012 Salam. Evvel men bu saytdan bi dene xeber tapmisdim. orda nece basqalarinin e-mail ve kodunu goturmeyi gosterirdi. bele ki onlar sen hazirladigin yere email ve parollarini yazanda senin emailive gelir. men bunu saytda axtardim ama tapa bilmedim. xahis edirem komek edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 mennen meslehet sen eger burda onu tapmamisana cetinki basqalarinin parolun tapasan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2012 fake olur baxin facebook-azerbaijan.tk saytina fakedi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikonlee Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 http://www.youtube.com/watch?v=zE-nnza2yGg Buyur qaqam men özüm bunu etmişəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.