Faiq Əhədov Konu tarihi: 4 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Aralık 2012 Her kesin axwami xeyr olsun eziz sayt ehli.. men Windows XP Professional SP3 Azəri Edition v3.0 Finall versiyasini oz personal kompyuterime yazdim formatladim ama sistem acildiginda rus dilinde geldi azeri dili yoxdu bu problem menim hansisa bir sehfimdenmi ireli gelib ya windowsun ozundendi xahiw edirem kim bu haqda bilir komeklik ederdi diqqetinizcun tewekkur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 qaqa buyur ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 twk link ucun qaqam ama bu windows adindanda belliki azeri versiyadi ama yazib qurtardigdan sonra rusca olur menede qaranliq qalan o ki neye gore bu mehz ruscadi azeri diinde deyil gerek azeri dilini elave olaraq paket kimi yukleyesen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 hm qaqawim.Mende yuklemiwdim bidefe bunu.Senin kompundan deyil windows beledi.Sadece formatin gediwi azericedi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 bax bu pis oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 hm :/ niyeki?.Soradan yazmaq olurda sehv elemiremse :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 bilirem olur ama hazir windowsun icinde osaydi daha yaxwi olardi mende diskin ustune yazmiwam windows xp azeri day yazan bilecekki rusdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 exexexe . Eybi yox qaqawim.Mende seni kimi bilib yuklemiwdim azerice olmamiwdi mende hirslenmiwdim.Indi ise 7-ye kecmiwem.Xpnin dovru getdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 bilirem qaqam ama mende personal kompyuter cox zeifdide oncun Pentium 3 prossesor videokartasida 256 hem diskovoduda CD-ROM du ona gore XP yaziram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 ...fiko_89 , internetdə hər şey yazıldığı kimi deyil... ...sən deyən versiya da belə bir fərq yoxdur...sadəcə dil paketi avtomatik ustanovka olunur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mehdi1998, Kamran qardawim axi hecne burda avtomatik ustanovka olunmur o paneldede yazik yerine baxiram ordada sadece rus dilidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 ...yazık regionala bax...hansı ki, mui yükləyəndən sonra kompüteri istəyəndə dilini dəyişirsən,həmin yerə bax...gör orda neçə dil var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mende ele orani deyirem baxiram o bolmede 3 hisse var ucude rusun ustundedi ama mouse ustune vurdugda butun diller gelir mende ele 3 hissede 3 yeride azeri eliyirem diskide diskovoda qoyuram kompyuter restart istiyir sonur yanir yene rus dilinde olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 sistemin daxilinde mui movcuddur.sadece gizledildiyi ucun mui ise kecmir.bu menim sehvim olub.uzurlu hesab edin Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Ʌüsal, eybi yoxdu qaqam bes men indi bunu nece berpa edim ve ya gizledilib deyirsen onu men necese tapib duzelde bilerem ele windowsun ozunde day elave dil paketi zad yazmiyim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 sistemin gizli faylalrini uza cixart disqin icine daxil ol orda mui papkasi olmalidir ordan yukle Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 dediyin kimi etdim gizli fayllari acdim diski qoydum onuda acdim ama orda papkalarin hamisina bir-bir baxdim mui cixmadi qarwima Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 2-ci gizli fayllarida uze cixart Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 onu nece edirler deyerdinde men bidene svoysva papkiden vid bolmesinden gizlileri aciram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 qaqa bu gosterdilerinin ucude iwarelidi mende Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 ...işarəni götür.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Kamran iwarenide goturdum ama diski acdiqda o qeder papka fayllar gelir hamisina baxiram ama orda mui papkasi yoxduki yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 ...yuxarıda qeyd etmişəm...internetdə hər şey yazıldığı kimi olmur...probemli proqramlar və ya pack-lar çoxdur.... ...əgər mui yoxdursa, aşağıdakı linkdən yüklə...bu rəsmi saytdır...windows diskinə də buradan əlavə edilir...heç 1 fərq yoxdur... http://www.microsoft.com/downloads/details...&DisplayLang=az Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 bunu bilirdim brat ama men istiyirdim bu paket diskdede olsun ama bele baxiram mumkun deyil mecburamki yazam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.