MEZHH Konu tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 5 Aralık 2012 salam. skype proqramında prablem yaranıb. İstifadəçi adı yazılan yer açılmır. Proqramı yenilədim düzəlmədi, sildim təzədən yazdım düzəlmədi. reesterdən təmizlədim yenə düzəlmıədi. necə düzəldə bilərəm bimirsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mendede olmuwdu. ancaq formatdan sonra duzeldi.Ne qeder axtardim burada yazmiwdim.Heckim problemi bilmedi.Ozumde her yeri axtardim neler etmedimki . amma duzelmedi.Sen ayri saytdan yaz yoxla.Inanmiram duzelsin :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Regeditden birde programin qaliqlarini temizle.restart et.yendien yukle. 4-cu versiyani yukle ilk evvel Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Bu problem mendede var.Duzeltmek mumkun deyil.Vusalla raziyam mence problem yeni versiyadadi.kohne versiyalardan birini yukle gor acilacaq? eger acilsa zehmet olmasa xeber ver mende yoxluyum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 ...əsasən aşağdakı səbəblərdən olur... 1) adobe flash player köhnə versiya olanda... 2) windows update olmayanda... 3) NET Framework köhnə versiya olanda... 4) Internet Explorer köhnə olanda... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mehdi hamisi yerindedi tekce windows updateni sondurmusem yandirmaliyam? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silence Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Mehdi1998 Kamran Ie Ve Win Uptade Nin Bu ise ne adiyyati varki?Skype ayri olar ayri.Flash ola Biler.AMma Inanmiramki Windows Uptade Nese Etsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 ...Silence , ilkin olaraq bunları qaydaya salmaq tövsiyyə olunur... ...əgər alınmasa , növbəti mərhələyə keçmək olar... ...skype bağlayırsan (saatın yanından)....pusk-standart-provadnik grirsən...adres yerinə %AppData%\\Skype yazıb enter basırsan....orda shared.xml faylını silirsən...sonra yenidən skype açırsan.alınmasa orda olan bütün faylları silirsən..və bu cür alınmasa növbəti 1 neçə mərhələ keçib yoxlayırsan... ...qeyd : skype yeni versiya olmaq şərti ilə... ...ReD DeMoN , update elə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Yazanlardan Allah razı olsun. Tapdım. javascriptlə bağlı problemdi. düzəltmək üçün əvvəlcə internet explorerin bütün ayarlarını sıfırlayırıq. daha sonra (32 bit) starta cmd.exe yazıb Administrator kimi açırıq, sonra bunları tek tek yazıb enter deyerik regsvr32 jscript.dll sonra bunu yazıb enter deyirik. regsvr32 jscript9.dll (64 bit) starta cmd.exe yazıb Administrator kimi açırıq, sonra bunları tek tek yazıb enter deyirik əvvəlcə cd c:\\windows\\syswow64 yazıb enter deyirik. sonra regsvr32 jscript.dll sonra bunu yazıb enter deyirik. regsvr32 jscript9.dll javascriptin işləməsini yoxlamaq üçün, internet] explorerdə http://www.mistered.us/test/alert.shtml səhifəsini açıb, simply click this button yazısına vurmaq lazımdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 ...seven_birisi , paylaşdığın üçün təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Tesekkurler seven birisi.alindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 siz sağ olun. Red_demon, alınmağına sevindim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 seven_birisi-qaqawim bunu duzeltmeyi goster/gizletsiz qoyda acilmiree ( Mene lazim idi :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 mendede acilmadi nedendi ki bu?evvel acilirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 ....buyur... 32 bit üçün... starta cmd.exe yazıb Administrator kimi açırıq, sonra bunları tek tek yazıb enter deyerik regsvr32 jscript.dll sonra bunu yazıb enter deyirik. regsvr32 jscript9.dll (64 bit) starta cmd.exe yazıb Administrator kimi açırıq, sonra bunları tek tek yazıb enter deyirik əvvəlcə cd c:\\windows\\syswow64 yazıb enter deyirik. sonra regsvr32 jscript.dll sonra bunu yazıb enter deyirik. regsvr32 jscript9.dll Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerbe99 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Twk Mehdi alindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 ...zerbe99 , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 spoileri sildim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.