Həsən İldırımov Konu tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 5 Aralık 2012 salam men dot.tk dan pulsuz domen aldim indi onu silib yerinə başqasın yazamaq istəyirəm(yəni dəyişdirmək istəyirəm) indidən təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 basa dusmedim ? aydin yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 bax tutaq ki aldim domen yonlendirdim bir sayta indi hemin saytı başqa domenə necə yönləndirə bilərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 dns ile yonlendirdin ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 yox nebilim ele adi yazdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 he onda eyer qeydiyatin varsa dot tk da onda sile bilersen yoxdursa qoy qalsin ele basqasini yoneld Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 sildim tezeden girdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 birazdan duzelecey yada duz silmemisen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 düzəldi çox sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.