Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 qaqam tewekkur yukledim bunu ama burda o qeder ikonlar varki bunlari indi men nece elave edim? qaqa verdiyin ikonlar superdi ellerine sagliq yene bawqa bildiyin ikonlar var? varsa eger gonderersen qaqa men burda biraz qurdaladim ozum oyrendim nece elave etmeyi ama bir sualim olacaq burda men istiyirem mende D diskindeki papkalarin hamisini istiyirem bele edem ama papkalar coxdu deyene bir-bir elemek olmur bunun bele bawqa sen bilen rahat yolu hamisini birden edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 bu saytdan istediyin icon adini yaz png ve ico formatlarda yuklemek olur.meselen folder yaz isdeyin cur qovluq sekli gelecek. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 cox sagol qaqawim... birde onu soruwum men bele ede bileremmi misalcin istiyirem flewkart ucun ayrica ozumden bir ikon qoyum ve men her flewka taxanda o ikonla acilsin elecede flash, rtf, txt fayllarda onun kimi.. bele biwey mumkunmu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 mp3,jpeg,pdf fayllarin iconlarini deyismek ucun ise explorerde koklu deyisiklikler etmek lazimdi bu ise uzun meseledi en yaxsisi tema yuklemekdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 cox sagol qaqa bu verdiyin deyerli meslehetlere gore cox komeyin oldu haqqini halal ele ama qaldiki temaya onuda yazanda kompyuter ister-istemez agirlawir oncunda ele istifade etmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Halal xosun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 qaqam o gosterdiyin videodaki kimi eledim ancaq butun papaklar deyiwmedi bezileri deyiwdi bilmedim niye ama videodada ele gosterir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 bu linkde gosterilenleri ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 videodaki elediyimi silim regeditden ya ardiyca eliyim bunu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 videoda gosterilenlerin hamisini ele sonra bunu ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 tewekkur edirem qaqa duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Deymez... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.