Jump to content
Forum Windows-az.com

Bu kinonun adını bilən var?


yaqub187

Recommended Posts

Proqramlar telegramda
  • 1 ay sonra...

qardaslar Salam.sizden bir xahisim var.ans tv-de bu kinoyu vermisdiler.bilmirem baxanuz olub ya yox.knonu tesvir etmeye calisiram:qara neqr herbici bir oqlan idi,o is axtarirdi,hara getdise hansi ise girdise isleye bilmedi.gah kimise doydu gah da ki,isleye bilmedi.nehayet ona usaqlara herbi dersi demeyi tapsirdilar.oda usaqlara cox ciddi telimler oyredirdi,onlarla boyuk kimi davranirdi.nece geldi soyurdu:kucukler,it balalri nebilim neee.bir defede usaqlarin basin kecel edib,bedenlerini yere basdirdi.baslari birdene torpaqin uzunde qalmisdi.ve onlara KELEMLER deye muraciet edirdi.nehayet usaqlar onu sevdi.herbi yarisda bu muellimin telebeleri birinci yere cixdilar,QARDASLAR BILDIZ BU KINONUN ADIN?

Link to comment
Share on other sites

salam dostlar bu movzu kinoya aid oldugundan basqa movzu acmaq istemedim mene qurdlar vadisi ile bagli bir sual maraqlidir.

Qurdlar vadisinin 97 seriyasina baxmisam , qurdlar vadisi pusu nu demirem, qurdlar vadisin deyirem. indi bilmek isterdim ki qurlar vadisi nece hisselidir ve bir de qurdlar vadisi pusunun hazirda necenci hissesi gedib ve pusunun hisselerine haradan baxa bilerem/ mumkun olsa bilen yazsin secsi ismaricde de yazsaz yaxsi olar cunki bezen sayta gec girirem birden cavab yazarsiz oxuya bilmerem))

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...