yaqub187 Konu tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 5 Aralık 2012 salam dostlar bu kinonun adini bilen varsa yazsinda [video=http://www.youtube.com/watch?v=ktgboRp4lSo#] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 italiya filmidir Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Baxdım indi çox gülməlidi )) Adını bilən olsa baxardım filmə. Bu aktyorun səhv etmirəmsə adada bir kinosu var.Bumeranq atır,qayıdır özünə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 he menimde xosma gelib ona gore axtariram kinonun adini tapdim adi: Fantossi azerice dublaj tapdiz menede deyin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 qardaslar Salam.sizden bir xahisim var.ans tv-de bu kinoyu vermisdiler.bilmirem baxanuz olub ya yox.knonu tesvir etmeye calisiram:qara neqr herbici bir oqlan idi,o is axtarirdi,hara getdise hansi ise girdise isleye bilmedi.gah kimise doydu gah da ki,isleye bilmedi.nehayet ona usaqlara herbi dersi demeyi tapsirdilar.oda usaqlara cox ciddi telimler oyredirdi,onlarla boyuk kimi davranirdi.nece geldi soyurdu:kucukler,it balalri nebilim neee.bir defede usaqlarin basin kecel edib,bedenlerini yere basdirdi.baslari birdene torpaqin uzunde qalmisdi.ve onlara KELEMLER deye muraciet edirdi.nehayet usaqlar onu sevdi.herbi yarisda bu muellimin telebeleri birinci yere cixdilar,QARDASLAR BILDIZ BU KINONUN ADIN? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 elnur.dadashli bu filmin adi Mayor Peyn-dir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 cox saq ol homeproduction qardas.axtardiqim kino budur heee.bunun tam formasin vere bilersen.azerbycan yada turkce tercumesin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 Hal hazirda telefonnanam. Axsam kompda oturanda qoyaram linki. Online yoxsa torrent olsun? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 ferqi yoxdu qardas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 elnur.dadashli ne qeder eledim turk/azerbaycanca tapa bilmedim. Ancag rusca tapa bildim.Buyur Major Payn Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 16 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 2013 salam dostlar bu movzu kinoya aid oldugundan basqa movzu acmaq istemedim mene qurdlar vadisi ile bagli bir sual maraqlidir. Qurdlar vadisinin 97 seriyasina baxmisam , qurdlar vadisi pusu nu demirem, qurdlar vadisin deyirem. indi bilmek isterdim ki qurlar vadisi nece hisselidir ve bir de qurdlar vadisi pusunun hazirda necenci hissesi gedib ve pusunun hisselerine haradan baxa bilerem/ mumkun olsa bilen yazsin secsi ismaricde de yazsaz yaxsi olar cunki bezen sayta gec girirem birden cavab yazarsiz oxuya bilmerem)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 busuper qardas buyur bu linkden butun sezona baxa bilersen.saq terefde alt-alta yazilib 1,2,3,4,5 hansi sezonu isteyirsen ac bax.iy seyirler...http://diziizle.yazete.com/dizi.php?catID=5&t=Kurtlar-Vadisi-Pusu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.