_LeoN_ Konu tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 5 Aralık 2012 Salam. Mən komputerə 2 sistem yazdım.Ayrı hard disklərə. Biri Win 8,o biri Win Xp Pro Sp3. Sistemi yazandan sonra EasyBCD 2.2 programı ilə əsas və 2-ci sistemi seçdim.Komp açılanda istədiyim sistemi seçirəm. Amma sistemi seçəndən sonra (hər 2-si) açılanda scanning edir.Axtarış edir,sonra açılır komp. Şəkillər: Xp-də Windows 8-də ---------------------------------- Bunu necə düzəltmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 en saglam usul win 8 ayz virtualda xp islet Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 PC tutulur tez-tez.Dedim bəlkə Xp Pro 2002 original yazsam yaxşı işləyər.Onunla işləyim,hərdən Win 8-də işlədim.Amma Xp-də ilişir.Adi çox sayt açan kimi tutulur,yada My Comp-a girəndə,ekranda mausenin sol düyməsini basanda (obnovit üçün) ilişir. Virtual Box-da yazmışdım kompu çox ilişdirir.Heç mauseni güclə işlətmək olur. Bilmirəm niyə belədi..Fikrimcə ya Videokartdan yada ramdandı.Amma dəqiq bilmirəm. PC: 1 gb ram,512 Vga Nvidia 7300,3.00 Ghz-dı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 ilisme tekce sistemden ola bilmez ram cox zeifdi Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2012 Amma bu ilişmə bir neçə aydı.Yəqinki getdikcə zəifləyir PC.28.02.2008-də almışam. Ram alıb əlavə etsəm sürətlənər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 bir əməliyyat sistemindən istifadə etsən yaxşı oıar .win 8 yox win7 -nin 32 bitliyini yukle . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Qaqaşlar,Drive Scanning düzəldi.Gözlədim axıra qədər yükləmə getdi.Daha komp açılanda scan etmir. Bir də Ram-ı çıxardıb,2-ci yerə taxmışdım.Processorda 2 ram yeri var, 1-ci - DDRII 1 2-ci - DDRII 2 yazılıb. Dedim dəyişim bəlkə ondandı tutulmağı.Əvvəlki birinci yerinə taxdım.Elə bil sürəti artıb,daha əvvəlki kimi ilişmir. Ram-ın yer fərqindən ola bilər kompun ilişməsi? Bilən varsa zəhmət olmasa yazsın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 demək belə edirsən: regeditə aşağıdakı adresi açırsan. HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Control\\Session Manager sol tərəfdəki BootExecute. açarına 2 dəfə kliklə atuochecki yoxlamasını söndürməy istədiyin disk adını yaz Orda yazılan standart yazı budur. autocheck autochk * Sən bu cür yaz. autocheck autochk /k:C /k:D * Restart elə, nəticəni yaz. Bunu her ikisinde et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 arabesk_rap,sağ ol.Amma artıq komp açılanda drive scan etmir.Heç nə yazılmır.Deyəən düzəldi.Birdə elə olsa,yoxlayaram yazdığıvı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 ok qaqawim.Onu duzeltme qaydasi budu.mendede olub. Neyse INWALLAH hec problem olmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Sağ ol qaqaş.Bundan əvvəlki şərhimi oxu zəhmət olmasa,bəlkə bilərsən.Ram-ın yerinə aid Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 vga ve ram xususi ilede ram cox zeyifdi ramin hec olmasa 4 olsa yaxsi olar vgada 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Bele bawa duwdumki her ikisi DDr2 di ?. Biri 1Gb biri 2 Gb?. Pis deyil amma bu ramla ikidene Xpni yazsan yaxwi olar. Ramin yerinden inanmiram amma ola biler.Ramin o sari diwleri vare kompa taxirsana bax onuda spirtle silmek olar.Yeniki coxdanindisa toz zadi varsa spirtle sile bilersen ziyani yoxdu . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 arabesk_rap yox sadece bir dene 1gb liq rami var prosta ramin yerini deyishib materikada 2 dene ram slotunu necerde tutur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Qaqaşlar,ram 1 gb-dı.1 dənədi.Amma 2 yer var.Mən 2-ci-yə taxmışdım ilişirdi komp.Fikirləşdim bəlkə yerini dəyişmişəm deyə belə çox tutulur.Dünən 1-ci,əvvəlki yerinə taxdım (DDRII 1 yazılı.Düzəldi,ilişməsi azalıb.Yaxşı işləyir. Ramı,vga-nıda təmizləmişəm.Uc yerlərini pozanla silmişəm.Tez-tez processoru təmizləyirəm. İstəyirəm ram alım,heç olmasa 2 gb-lıq.Olsun ümumi 3 gb.512 Videokart (Nvidia Geforce 7300) ilə işləyər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Cox zeif imiwe ramin kompda ozde tek ram,Vga deyilki processor zad var :/ . Hm Ramin iwlemesinin Video karta diyati yoxdu mence :/. INWALLAh elive pul duwse ele birdefelik bunu sat yeni DDr3 ,lu neem Guclu processorlu biwey al Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 İNŞALLAH yaxşı bir komp almaq istəyirəm. Bu kompu 2008-də almışam.) Processor- 4 CPU , 3.00 GHz Sağ olun cavablara görə! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 pc-ni yenile Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.