Faiq Əhədov Konu tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 6 Aralık 2012 Salam her kesin axwami xeyr olsun eziz sayt ehli... Mende biraz olar ferqine vardim notbukda diskovodun adi herfi gelmir ekrana yani Moy kompyuter bolumune bu neden ola biler diskovodun iwigi zadi yanir diskide qoyuram disk firlanir iceride vizildiyir ama acmir onuda deyim diskovod problemsiz iwleyib hemiwe dunenleride qeweng iwliyib bilmirem neden olub bu bele bidefede bele olmuwdu perezaqruzka verdim duzeldi ama indi verdim duzelmedi xatirladimki notbukdu pc deyil cox xahiw edirem komek ederdiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 qaqa drayveri silinib ona görə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 he duzdu qaqa indi baxdim gordum silinib o neden ola biler oz-ozune silinib? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Açılış gəlmir?(autorn) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Qaqa diskovodun drayveri oldugunu birinci defe ewidirem...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 baxin bele biwey var mayak18, diskin adi yoxdu hec moy kompyuterde qaldiki aciliw gelsin bu problemi nece aradan qaldirim komek ederdizde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 qaqa drayverin üstünə vur sonra abnaviti drayer sonra avtametiskiy vur düzələcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 qaqa sen dediyin kimi eledim birinci ama duzelmedi sonram ozum drayveri sildim kompyuteri restart eledim duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 lap yaxşı düzəldiyinə görə sevindim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2012 sagol qaqawim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 B Düzəlməyinə sevindim.Uğurlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 twk qaqam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2012 Dəyməz.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.