_LeoN_ Konu tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 8 Aralık 2012 Salam.Kompda oyunlara daxil olanda ekran rəngləri qarışır,nöqtələr gəlir,xəttlər gəlir. Məncə Videokartdandı,xarab olur.. Sizcə başqa nədən ola bilər ? Düzəltmək olar? yoxsa təzə almaq lazımdı? Onuda deyimki,oyunun ekranını kiçildəndə düzəlir.Məs:Pusk düyməsini basanda ekran kiçildəndə düzəlir.Amma tam ekranda yenə belə olur. Şəkillər: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 ya driverden ola biler oda olmasa geydirme videokartdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Qaqaş,pc 2008-dəndi.Ola bilər köhnəlib,indiyə qədər belə olmamışdı. Amma driverdəndə ola bilər.Çünki Win8 işlədirəm.Nvidianın saytından Videokartın driverini yüklədim,install edəndə axırda oşibka verdi.1-də yazdım yazıldı.Bəlkə uyğun gəlməyib,bilmirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
isodrac Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 cox gumanki videokartdan olacaq problem , ola biler windows 8 e tam uygunlawmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 hm sistemivi deyiw.Meselen 7dise Xp ele bax.yene olsa.Video kartdadi problem.Ya indiki oyunlara gore cox zeifdi yada uje kohnelib :/ bax belede ede bilersen.Girdiyin oyunlarin nastroykasindan ekran olculerini kicilt. bax sora cavabi de.Mende axtarim baxim ne tapiram :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Bu oyunları əvvəl həmişə oynamışam.Elə çox qrafika istəmir bu oyunlar. Bundan əvvəl (1 ay əvvəl) Xp idi komp.Onda da belə etdi oyunlar.Format etdim ki,düzələr. Amma indi yenə elə oldu. Oyunun ekranını 800x600 etdim,yenə düzəlmədi. Amma Minimize edəndə olmur.Bilmirəm nədən,yəqin xarab olur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Yeginki..amma sen video karti cixart qewengce temizle.Ola biler duzelsin :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 qaqash windows 8 dise onan ola biler cunki oyunlar kohnedi 2013 oyunlari win 8 dusecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 SAid qaqwim.Bayaq yazdi Xpdada olub bu problem :/.Netde nese tapa bilmedim.Temizleme zad ola biler duzeltsin bawqa hecne gelmedi aglima :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Said , Xp-də də axı belə edirdi.. arabesk_rap , Dünən çıxardıb hamısını sildim spirtlə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 ex bawqa hecne tapa bilmedim.Bu problem formatdan sonra oyun yazanda olmur ?. Bir muddet sora olur ya ele formatdan sonrada bele olur ?. Olursa yegin deyiwilmelidi bawqa hecbir usul yoxdu :/ Biosu sifirlamaqida yoxla :/ inanmiram nese olsun.Amma herweyi yoxlada Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Yox formatdan sonra olmadı. Sabah 1 ay olacaq format. Google-də nəsə tapdım,axtarım görüm nə olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 hm formatdan bir muddet sora olur onda :/ . inanmiram onda video kartin ozunden olsun bu .Neem uje beynim stopladi .Mende her formatdan sonra ozu ozune owibkalar emele gelirdi.Sifirladim duzeldi belke sende sifirlasan harddiski duzeler ? :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 HDD-ni sıfırlıyım? İstəyirdim əslində Hard diski format edim.Amma o qədər faylı hara yığım? 100/83 Gb-ı doludu.Hələ nə qədər program silmişəm. Driveri silim təzdən yazım.. Sildim driveri yazdım təzdən.Yazılanda oşibka verdi.Nvidianın öz saytından,driverə uyğun yükləmişəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 hm bilmedim niye verdi :/ sen dxdiag da abx senin driverivi gorur :/ Perezaqruzka ver tezden yoxla :/ He qaqawim bu movzulara bax. Bax bu movzuda axirinci yazib. 12.4 versiyani 12.3 ile deyiwtirib duzelib.Sende bundan evvelki versiyani yoxla . Birde kompun ustunde driverin diskini verirler.O qalibsa onu yuklesen yaxwi olar :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Qaqaş,pc-nın öz disklərini yoxladım,götürmədi.Xp üçündü.. Driveri sildim,yazmadım.Düzəldi Bəlkə hələ yazmadım.Yada sən didiyin kimi əvvəlki versiyasını yazıb yoxlayaram. Amma hələki driver-siz işləyir.Oyunlarda elə rənglər gəlmir. Dxdiag-da adı yazılıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 ....dispetçer ustroystvaya gir...oranın şəklini çək foruma qoy...videokartın driverinin düzgün qoyulub-qoyulmadığına baxzaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Dispetçer ustroystvada yazılıb - Nvidia Geforce 7300 GT Burda 1,2 söz yazılıb,başqa çəkiləsi heçnə yoxdu.Dxdiag-ı çəkim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 ...sarı rəngdə nida və ya sual işarəsi var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Yox,heç birində yoxdu. Videokart şəkil (Dxdiag) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Gir drp.su orda videokartanın modelini və ya İD kodunu yaz.Axtarışda driverin bir neçə versiyası gələcək.Köhnə versiyalardan (Win 7 üçün olan) driveri yüklə,yoxla.Düzəlməlidi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Videokart cox zeifdir .Həmdə ramdan qidalanır .Oyun oynamsan daha yaxşı olar yeqin oyun oynayanda kompüter donur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 ...windows 8-ə görədir...yəni kompüterin parametrləri zəif olduğu üçün windows 8 kompüterin gücünü alır...oyuna yer qalmır... ...hər hansı güclü qrafika proqramı şlətsən , onda da belə olar...kompüter dona da bilər...misal üçün pinnacle... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Bezi Komplar 8 e uygun deyil.Eger Parametrler uygundusa win 7 islet.Eger Yene Bele Bir Problemle Qarsilassan Videokartdan Olacaqdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 ...Axellis , yaxşı oldu bu nikname qayıtdın...forumdakı imicin bu ad altında formalaşıb... ...uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.