R.V Konu tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 8 Aralık 2012 Salam.Demeli sohbet belediki menim kompumun blokpitaniyasi yanmiwdi tezesini aldim qowdum herwey normal iwleyir.lakin kompu toka taxan kimi power duymesini basmadan avtomatik komp iwe duwur.nece hell edim bu problemi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 aldigin blok pitaniya xarrabdir ve ya sunurlar sef taxilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Blokpitaniya niye xarab olsunki.wunurlar 2 dene power wunuru gelir matplataya.buru qalin enli ramin sag terefine,biride balaca 4 denelik kulerin sol terefine. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 ...aldığın blokpitaniyada problem var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 aldiqimdan beri 2-3 gun iwletdim normal idi herwey.harddiski cixardim bawqa harddisk saldim yoxladim sora yene evvelki oz harddiskimi taxdim ondan sonra bele oldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 get tezesini al Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 hmm)bow yere meni salacaqdiz aa 15 azn ziyana))(zrft)duzeltdim.Biosdan neyise qurdalamiwdim Load Optimal Default verdim her wey evvelki veziyete.problem hell oldu.daha toka salan kimi iwe duwmur.her birinize tesekkur movzuma fikir bildirriyinize gore. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.