aze_danger959 Konu tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 8 Aralık 2012 salam dostlar.men bugun tplink modemin parolun deyismisem.indi wifi yle elaqe qurulmur.internetde var her sey oz qaydasindadi..yalniz parolu deyisenden sonra wifi nin parolunu ondan sonra elaqe kesildi.indi 192.168.1.1 yazibda girmek isteyirem alinmir.ne ede bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mən də də belədir.. Amma mən modemi yeni almışam.. Hər nə etdim,düzəlmədi...İndi qalıb evdə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 duzeltdim...indi kompla girende sekilin cekib qoyacam bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mousenin sağ düyməsinin netin üzərrində klik edib göstərilən yerə daxil oluruq My Webpage sonra 2 ci addimdada gostərilən yerə daxil oluruq My Webpage sonra asağıdakı şəkildə göstərilən yerdəkilərin hamısını silib.yenidən wifi ilə əlaqə qururuq.və netə artıq netə girir My Webpage Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 xexe sizde evvelki elaqe qalibda.onu silib tezden qurmalisan.NEyse duzeldiyine sevindim.Wekilleride yaxwi fikirlewmisen bilmiyenler ola biler burda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2012 he sonradan yadıma düşdü bu ondan sonra düzəltdim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 amma məndə problem başqa cürdü. paylaşdığın üçün təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 sekil cekib bura qoyun baxaq probleme Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Sən bura daxil ol bəlkə başa düşdün: Wifi-Işləmir TP-LİNK Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.