DieseL Konu tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 9 Aralık 2012 Salamlar forum üzvlərinə.Lazım olan programı axtardım,amma uyğun olanın tapa bilmədim,ona görə də qərara gəldim sizdən kömək istəyim. İstədiyim proqramın iş prinsipi belədi.Müştərinin şəklin çəkib komputerə yükləmək və sonra onun üzünə uyğun saç düzümünü seçmək lazımdı.Nəvaxtsa saytda buna oxşar proqram var idi,amma axtardım tapa bilmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Fotorobot Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mayak18,belə yox.Mən istədiyimdə öz başımın şəklini atım proqrama,sonra saç formalarının uyğun olanını seçim. Photoshopda hazır .psd formatıyla etmək olur,amma çətin prosesdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Salon Styler pro bax gör işinə yarayar?! torentlə yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Maksim_252,çox sağol.Elə bu idi axtardığım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Buyur xoşdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.