♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 9 Aralık 2012 Salamlar.Men local host da baza yaratmaq istedim ama heç bir brauzer açmadı link yerinə 127.0.0.1 yazıram deyirki tapılmadı 3 brauzer var 3 ün də yoxladım Google chrome.İnternet expolrer9.Opera. Heç biri açmadı Antivirusu bağlayıb yoxladım yenədə alınmadı.RPG Sayt yığmaq istəyirəm onun üçün.Nə edm indi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Salam. XAMPP işləd. Ən rahat server proqramıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Denwer Mesləhət görərdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Qaqalar youtubede gosterirler 127.0.0.1 vastesile edirler siz dediyiniz proqramlardan bawim cixmiyacaq yeniyem hele. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Mən sənə özüm proqram hazırlayıb verərəm. Asan olsun bundan. Bir gün səbr etsen olar hazırlayıb paylaşaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Zairov Eli Gozluyuruk Haa Easy Php Islet.1.8 yeni versialar Mysql de problem cixardir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.