EmilCiK Konu tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 9 Aralık 2012 Salam Hər kəsə mən 2gün bundan qabaq verdiyiniz link-dən gta 4-ü yüklədim yəni bu saytdan.. "Buradan" və oyunu yüklədim və yazdım lakin oyuna daxil olmaq olmur belə bir error gəlir ortaya xahiş edirəm kim bilirsə köməklik eləsin.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Nəsə mod falan yükləmisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 yox xeyr bundan qabaq ayri gta 4 yuklemisdim o acmadi onu sildim sonra dediler bunu yukle bunuda yukledim bele error geldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 sistem 64 bitdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 he 64bitdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 bunu ustanofka ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 kompyuter biraz donurdu format eledim Ultimate 64bit yazdim. indi tezden oyunu yaziram yazilsin qutarsin yene acilmasa onuda yoxlayim her sey ucun tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 deymez nese problem olsa buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Qaqam oyunu tezden yazdim ve senin verdiyin linkide yukledim ustanovka eledim lakin indi bele bir problem geldi onuda nezerinize catdirimki birinci oyunu yazdim sonra verdiyin linkdedi proqram deyekde onu yazdim. Oyunu ise D diskine yazmisam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 burdan directx yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Qardasim bagisla senide bezdirdim verdiyin directx de yukledim indi yazi deyisildi)) bele error geldi Kimse yoxmu yardim edecek?....... googleden axtardim bele bir sey geldi onu yukleyim??? bele birde error cixir ortaya Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Yüklə DirectX silib başqasını yaz.Birdə VGA driverini yenilə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 VGA -ni nece yeni yenileyim?? daha dogrusu nece DD3D20- D3D Error - Oyunu veya DirectX’i yeniden yüklemeniz gerekiyor. DWIN10- D3D Error - Oyunu yeniden başlatmanız gerekiyor. BUnlardan hansin edim??? ufff acmadi onlarida yoxladim acmir neden olar e bu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Hər ikisin.Driveri silib yenidən yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 neyse alinmadi sildim yazdim eledim alinmadi kompu temiz format edib tezden yazaram. Sizse hansi yazim 64bit 86bit? ve format edenden sonra neleri yazimki oyun acilsin. zehmet olmasa bunlarida yazin te eziyyet olsada.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Sistem tələblərini yaz baxaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2012 Mende komputer parametri beledir. buyur BAX Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 64 bitlik windows 7 yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 64bitlik yazdim deyekki. ondan sonra neleri yazim yeni meselem directx zad kimi seyleri deyirem.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 videokart necedi sende? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Sozun duzu onu deqiq bilmirem yalan deyerem ona nece baxim? Start bolmesinde `dxdiag` yazib daxil olanda orda gosterir video karti da? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 dxdiaga gir orda yuxarida display bolmesi var ona gir melumatdar goressen total memory ve s. onlari copy ele bura yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 buyur beledir bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 video karti gostermir axi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 VGA driverini yükləyib qur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.