Karb10 Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 sende komputer gucludu 64 bit yaza bilersen ancaq mendede senin komputerin gostericileri kimidi men 32 bit isledirem windows 7.gta 4 u rahat oynuyurdum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mende hal-hazirda bax bele bir problem cixir ekranda acmir oyunu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 gta 4 u yuklediyin papqaya gir d disqinde yada c de launch.exe ya da launchgtaiv.exe olmalidi ac yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 bunlardan hansina girim papkanin icindekilerden... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 her ucunu de yoxla launchMP multiplayerdi ona girme Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 LaunchGTAIV -buna girende bele error gelir.. LaunchGTAIV_no_securom -buna girende bele yazi gelir.. NEXT vurandan sonra bu gelir.. LaunchGTAIV_orig - BURA GIRENDEDE 2-CIKI KIMI GELIR Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 crack yuklemeyi gosterir yoxla gor Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 qaqam videoda gosterilen linke girdim silinib onu hardan tapa bilerem ne yazib yeni ordaki link bele gelir buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 birde qurban sene bu ereb dilinde olmasin basim firlandi)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 ereb dili nedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Qardasim senide bagisla yordum nese alinmir indi vururam yazmaga onu bele error gelir yeqin nese ayri problemi var ozunu yorma isteyirsen canin sagolsun. bele bir sey gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 yo problem yoxdu. sen evvelce hemin fayllari gta 4 papqasina at nese sual verse qebul ele.launchgtaiv.exe ni qos gat 4 un papqasindan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 qaqam isteyirsen bele edim men oyunu silim ve tezden yazim nece yazdigimida videoya cekim qoyum youtubeye bax belke nedese sehv olur he? qaqam dediyin kimi atdim gta4 papkasinin icine indi bele error gelir basdan ayaga errordu ee)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 bu gta 4 oyunu cox problemli oyundu mende cetinlikle tapmisdim indi linki yadimnan cixib.Gta 4 oyunu cox hisselerden ibaretdir.Gta 4 hissesi ve the ballaed gay tony ve basqa hisseleri var.indi sene teze link verecem bunu yukle yaddasi coxdu cunki icinde butun hisseleri var. Men yukleyib yoxlamamisam.yukleyenler saytda asagida yazib ki rahat isleyir oxuya bilersen GTA Complete edition Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilCiK Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Aralık 2012 çoox sağol qaqam Allah razı olsun qoydum yükləməyə görək bu nə gəstərəcək... Yenədə hər birinizə sonsuz təşəkkürümü bildirirəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Deymez.yukle gor nese problem cixsa buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.