aze_danger959 Konu tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 11 Aralık 2012 salam dostlar.mən dünən kompumu format edəndən sonra youtube yə və kinolara girib baxanda ekran kara olur .flashplayeridə yükləmişəm amma eyni olduğu kimi qalır.sizcə bunu necə həll edə bilərəm? ŞƏKİL Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 men o videoya girdim yaxsi isledi sen bir windows mediya payeri deeyish gor Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 media playerden ola bilmez axi en son versiyadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 ...VGA driver... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 yukledim eee alinmadi artiq duzeldi bidene firefoxda acmirmis.firefox koyne versiyasi olduqu ucun/yeniledim artiq isleyir/komeklik gosteren her kese tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.