Nuruyev Elmeddin Konu tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 11 Aralık 2012 Salam Mənə Skype ilə Kontaktimda olan adamlardan birdən mesaj gəlmişdi mesajı açanda nə oldusa ( nə etimsə ) məndən butun kontaktimda olan adamlara eyni mesaj getdi onlardand başqalarina beləliklə yayilan bu virusdurmu? virusdursa bunu necə məhv edim? Mesaj bax belədi (он похож на Путина на этой фотографии http://www.dgp-vision.de/images.php?id=IMG0540250.JPG) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 verdiyin linki acdim kasperski virus kimi tutdu.bele linkler facebookda da movcuddur.heminlinki acanda senin adindan hamiya sexsi mesajla hemin linki gonderir.bu virus verdiyin saytdadi ona gore de silmek olmaz.antivirus isletmeyin meslehetdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 antivirusla axtar kompu silir.Menede gelmiwdi bu virus.Mende facebookda gelmiwdi..skype bagla kasper ve s.. guclu antivirusla axtar fso Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuruyev Elmeddin Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Həmin Skype adimi ləvğ edim? sora Kaspeiski yazdrim məndə Antivirus Microsoft Sekruti Essentiales bu silməz yəni Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 xeyr skype adini legv etme.sadece kasperski yaz komputere axtaris ver. virus tapsa silecek.skypeda da dostlariva dene linke daxil olmasinlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 hm sadece skyp programini bagla dedim :D .Qaqaw duz didi dinen girmesinler onlarada bulawar sora gelde :D neyse inanmiram o silsin baxda axtar silmese kasperi yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuruyev Elmeddin Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Cox Sağolun hər biriniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Deymez halal xowun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 deymez... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 16 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 2013 Micosoft un antivirusu silecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 microsoftun antivirusu ile sistemi yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.