Guest SaDe_NiCk Konu tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 11 Aralık 2012 Salam men bu gun format etdim indi nese ekranda hiss ediremki her hansi bir pencere acdiqda pencerenin sol hissesi sag hissesine nisbeten qisa gorunur ele bil ekran ozu saga eyilib mende monitor fujitsudu kim deyer neden olar ve nece duzeldim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 monitorun ustunde auto duymesi var onu bas. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 R.V qaqawim duz didi onu bas.Duzelmese 1-2 defede bas duzelecek. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 qaqam altinda duymeler var ustunde yoxdu Bu da sekilsekilde o mavi xette fikir verin ekranin asagisindaki pusk olan xetdede baxa bilersiz sol hisse sagdan qalin gedir hemde eyridi saga dogru link budu sekle baxin,,, http://www.share.az/j90ws3ugbryq/2012-12-11_194217.jpg.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 ...bu sadəcə browser-in ölçüsüdür...sağ aşağı tərəfdə düyməcik kimi var...onu sağa çəkməklə düzəliş edə bilərsən... ....və ya klavyaturada ctrl basılı saxlayıb "-" və ya "+" ilə bu məsafəiartırıb azalda bilərsən... ...şəkildə başqa 1 problem görünmür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 yox qaqa ekrandada ele olur browserde _ + olur ama mende ele bil ekranin icindekiler birazca saga eyilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2012 ...sən proqramları bağla...raboçi stolun şəklini çək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 qaqam ekrani cekdim kaspersky aciq veziyyet sen kaspersky penceresine diqqetle bax saga eyilme var http://www.share.az/93vfwrdo7vfj/2012-12-12_083129.png.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 qaqawim saga eyilme deyendeki pencerenin olcusunu istediyin kimi etmek olurda :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 ...moy kompüterin üzərində sağı bas...dispetçer ustroystvaya gir...heç 1 funksiyay dəymə...necə açıldısa eləcə şəklini çək baxaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 dispetçer ustroystvaya da nida isaresi yoxdu yerindediher sey neuse monitordan olar bu yada sunurlarin boslugundan zadindan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 hm wunurun buna dexlisi yoxdu.Sen VGA driverini sil tezden yaz. ola biler VGA driverinde nese var :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 sildim yazdim qaqa ama yeni eynidi,men C diskini sildim ona bistiro format etdim kompu windows xp yazdim ondan olar? ya neden olar? men ilk defedi gorurem ekranda saga eyilme bar duzdu onu sekilde gormek biraz cetindi ama var fikir versez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 ....monitorun parametrlərini avto deyil,manual olaraq özün tənzimləyə bilərsən... ...hər halda məncə monitorda problem var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 manual nece? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 ...manual əl ilə deməkdir...yəni kompüter nastroykanı avtomatik etməsin....özün gir menyuya...ölçüləri özün nastroyka elə...ölçüləri elə qoy ki,hər şey düz görsənsin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 qaqa eledim ama duzelmir belkede monitordandie Kamran,qaqa zehmet olmasa ekranda her hansi bir pencere acib seklin at baxim gorum sende necedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 ...buyur... хостинг фото Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 nem sendede diyesen eledi men evveller bele wey hiss etmemisem necebse Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.