UGHUR_HUSEYN Konu tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 12 Aralık 2012 COD MW3 gamepad islemir ... NFS most wanted - yoxlamisam gamepad isleyir... amma bilmirem cod-da nece eleyim ki, islesin. nastroykada ele bir sey tapmadim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
UGHUR_HUSEYN Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 burda controller settings gamepad ucun nizamlanib hazir... bes men nece edim ki mendede bele olsun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 proqramdan istifade ederek duymeleri duzelde bilersen torrentle yukle gor.pinaccle studio game Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
UGHUR_HUSEYN Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2012 bu yeqin xpadder kimidir.. indice internetde tapdim xpadder proqramini ... bu proqramnan kalvisleri gamepad ile isletmek olur......uje xpadder-i yuklemisem.... amma heyif ki mw3-sildim gerek tezeden yukleyim yoxlayim...sagol tesekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.